Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na škrtavky

Od: polinek* odpovědí: 7 změna:

nevíte jak na škrtavky? děkuji

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

6x

Myslím, že tablety se jmenují Vermox-nebo Vermok, fungovalo spolehlivě na lidi i na psa, pokud si vzpomínám bralo se nějak 3 dny a potom za 2 týdny znovu 3 dny. Škrkavka není sranda, můžou se dostat až do mozku. Já bych šla k lékaři a se zvířetem na veterinu.

pb®
hodnocení

3x

Nejspíš škrkavky ne? Pokud u zvířete, pak opakovaně odčervit preparátem vhodným pro daný druh zvířete. Pokud u člověka, pak navštívit lékaře, protože pro lidi žádná volně prodejná antihelmintika nejsou.

polinek*
hodnocení

jo šrkavky ,,spletla jsem se.díky.U lidí mi říkal doktor ,,česnek také .

doplněno 19.09.12 13:22:

Liduš,byla jsem ...děkuji

doplněno 19.09.12 19:22:

má známá měla kočku a ta měla břicho jak těhotná a čili bylajako-by dobře živená a po podání léku ,měla volnou plachtu.

u škrkavek se nehubne ,to není tasemnice ..

ron*
hodnocení

2x

Pokud myslíte u lidí( škrkavka dětská), tak navštivte lékaře, předepíše Vám účinný sirup. Na česnek bych nesázela, zřejmě jim nebude příjemný, ale určitě je nezahubí.

polinek*
hodnocení

píši o psech,,,,u dětí je fakt,že jim nebudu dávat česnek.Ale je dobrý u dospěláků. Do lékárny jsem volala, a prý pro lidi nic nemají volně.Jedině na předpis. Jako třeba prevenci

doplněno 19.09.12 21:11:

Děkuji všem za odpovědi..

hodnocení

2x

Jak u lidí tak i u zvířat je nejlépe navšětívit lékaře. Pokud jde o psa či kočku a jste si jisti, že má škrkavky tak je ani nemusíte brát sebou. Veterinář vám rád nějaké tablety prodá. Je jich více druhů podle výrobce.

hodnocení

0x

search.seznam.cz/...

doplněno 19.09.12 17:25:

bnagi, máte pravdu. Vet nemusí psa ani vidět, ale musí naprosto přesně vědět, kolik pes váží, jak je starý a jaká to je rasa. *hej*S česnekem bych byla u psa velmi opatrná. Mohl by to odnést žlučník a játra. Zvláště pak u malé rasy. *hej*A pečlivě vyslechnout poučení. Některé odčervovací tablety se dávají na hladný žaludek. A navíc, dovede to být velice vleklý problém. *plac*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]