Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Chicopee granule pro kočky

Od: susenka* odpovědí: 4 změna:

Co říkáte na tyto granule? Mně se zdají v celku dobré a taky dobré cenově.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Našla jsem nějaké Chicopee cat Adult natural a složení: Kukuřice, drůbeží moučka, pšeničná mouka, kukuřičný gluten, živočišný tuk, vepřová moučka, rybí moučka, pšenice, ječmen, moučka z jater, chlorid draslíku, sodík, čekanka, kvasnice... Tam toho masa tedy opravdu moc není...

susenka*
hodnocení

coklit- Tady je složení kotěcích(od Chicopee)- čerstvé drůbeží maso, živočišný tuk, kukuřice, sušená játra, rybí moučka, pšeničná krupice, bílkovinný hydrolyzát, moučka z čerstvého masa, dehydrovaná masová moučka, sušená vejce, sušené cukrovkové řízky, kukuřičný gluten, lněné semeno, sušené kvasnice, chlorid sodný, chlorid draselný, prášek z celulózy, kořen čekanky, prášek z juky

a dospěláckých(Chicopee- Adult Natural)- Kuřecí maso, kukuřičný gluten, živočišný tuk (konzervován směsí tokoferolů a vitaminu E), rybí maso, bílkovinný hydrolizát, játra, chlorid draselný, extrakt z čekanky, kvasnice.

Poslední dobou jsem se o krmení zase trošku zajímala a bylo by dobré, kdyby na těch granulkách bylo psané složený v procentech, kolik čeho.. Já nechci doporučovat ani žádné konkrétní, ale řekla bych, že by se našly i lepší.. Osobně se mi teď líbily Applaws..

borax*
hodnocení

0x

S těmito granulemi krmím už 2 roky. Není problém, kočkám párkrát týdně přidávám syrové maso. Granule mají k dispozici celý den v misce, chutnají jim a kočky jsou ok.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]