Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Paštika Kippy pro kotátka

Od: anetka123* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, včera jsme byla ve zverimexu a koupila jsem tam paštiku KIPPY pro kotátka. Četla jsem i složení: čerstvé maso a ryby 98 % (jehněčí, rybí, drůbeží srdce, játra), rostlinný olej, mléko, minerály, cukr, vitamíny. Dle složení se asi jedna o kvalitní krmivo, ne? Když jsem to kotěti dala tak jedlo jak splašený!:D

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Dobrý den, Anetko. Kdo by nejedl, tak dobrou mňamku? Kočička je masožravec, ta paštička je Luxus. Velmi dobrá volba, může jí dostávat jako přílohu. Jen můj názor.

sarkaona*
hodnocení

0x

Anetko, jen moc nechápu, co nám vlastně chceš říct? Jako otázka se mi to nezdá *smich*.
Každopádně smutný na tom je to, že taková paštika pro lidi by se jen těžko sháněla, měli bychom se poučit a tobě doporučuju, dávat i granule nebo ti kočka časem dostane zubní kámen a to je dost bolí.

drejdl*
hodnocení

0x

Rozmazlíte si to kotě tak, že už Vám nebude žrát nic jiného. Doporučuji granule (třeba Whiskas junior) a k tomu občas běžnou konzervu určenou pro koťata (potřebují vápník a některé vitaminy více než dospělé kočky). Jinak dopadnete jako můj kolega, který krmí své tři kočky lipánky a je otrokem jejich chutí.

2 dny vyhladovet a sni jakekoliv granule, zkusenost se psem. zvykl si za 5 dnu a dal zadny problem.

Šmarja, jen ne granule WHISKAS! a podobné supermarketové sajrajty!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]