ahoj mam pul ročního křečka syrského ale dočetla jsem se na internetu že se vysvitují v menším množství také hybrídci neboli kříženci. Tenhle týden sec křečkovi začala nazádech delší srst a já nevím jestli mam hybrida a nebo dlouho srsteho krecka ma te někdo zkušenosti mam teprva prvníhotak nevím. Děkuji Lola P.S. PROMINTE ALE FOTKU NEMAM
Vždyť je to jedno, hlavně, že ho máte ráda. Bez fotky vám asi nikdo neporadí.
lola*
asi mate pravdu rada ho mam a to hodně děkuji za odpověd
krkovicka*
Máte dlouhosrsteho.To je v pořádku.Najdete si fotky na netu.Je potřeba kdyby je měl delší o srst pečovat.Vemte starý vyřazeny zubní kartáček a procesavejte ho.Kdyby měl konce zacucháne tak ostříhat.Omezte podestylku piliny.Snadno se mu to tam zacucha. doplněno 02.01.13 17:00: Ano mám ho doma.Vždy jsem chtěla jen tý s dlouhou srstí.Vypadají vzneseně.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.