Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Které stelivo je nejlepší?

Od: norecek odpovědí: 6 změna:

Ahojky, poraďte, které stelivo se vám nejvíce osvědčilo?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hanher*
hodnocení

1x

Kupujeme to normální z Tes*a za asi 25,- Kč/5kg a nestěžujeme si.

hodnocení

0x

Cats best Nature Gold - dřevěné válečky - mají tu výhodu, že se tolik nevynáší ze záchodku (rozdrobená verze Oko Plus byla postupně i na křeslech, sedačce a pod), jediné stelivo co znám, co se může splachovat do záchodu a pokud se vám podaří kousek rozšlápnout, nepoškrábe vám to např. plovoucí podlahu.. Jen je těžké najít obchod, kde není tolik drahé.. Podařilo se mi až po dlouhém hledání ve 40l verzi.. Nedáme na něj v rodině rozhodně dopustit.. :)

anetka123*
hodnocení

0x

Já kupuji silikát a nestěžuju si*hej* Kotě si rychle na něj zvyklo*placni* a jsem spokojená. Z počátku to trošičku smrdí, ale po páru minutách už vážně nic nejde cítit. My kupujeme takovou trochu neznámou značku. Ona se jmenuje: KingStar Fresh Crystal Cat Litter a platíme za 10kg 259,-Kč. Podle velikosti to vyjde tak na 3-4 měsícu. Někteří lidé mi v některých diskuzích říkali, že silikát je na nic*fn*, že to prý kotátkum řeže do pacek. Moje kotě se dokonce v tom slikátu válelo a spalo! Ale ty bílé minikamínky když vypadnou někde na podlahu tak si myslím, že to je střep.*smich*

dolphin*
hodnocení

0x

Hobliny, v zverimexu bych se nedoplatila, vždy zajdu na pilu požádam jesti bych si nemohla nabrat do pytlu a je mi vyhověno :)

shalimar*
hodnocení

0x

Vyzkoušela jsem Mikeše (ten nebyl špatný, ale špatně se mi sháněl), potom bohužel šmejd z Kauflandu (po třech dnech letěl ven, protože to byl smrad, že by jeden pad *blee*) a nakonec červený Zverlit. Ten používám už 5 měsíců a spokojenost i u kocourka.

ani123*

Jo, jo, Zverlit je orpavdu 1**frajer*

doplněno 03.12.12 16:57:

Prominte za chybu "opravdu"*hi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]