Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rybě chybí kus ploutve - doroste?

Od: tartaros* odpovědí: 8 změna:

mám asi 1 rok a něco rybku velmi čilou, bojovnici a jedna ryba ji ukousla kousek břišní ploutve, dal jsem ji do jiného akvária a potřebuji vědět jestli ji doroste nebo ji mám zbavit trápení :(

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ar*
hodnocení

0x

Klidek, ploutev doroste.

daniell*
hodnocení

0x
Rybka se otřepe a bude v pohodě.
tartaros*
hodnocení

když ona plave na bok, a asi vyčerpáním občas leží na boku, je teda samička.

edge*

No aby to nebylo vodou co je v tom dalším akvárku... Blíž specifikuj to jiný akvárium. Máš 2 akvária už zavedený nebo to druhý jsi napustil teď přímo pro tu poraněnou rybu?

tartaros*
hodnocení

už dobrý, už si zvikla, že má kratší ploutev a začíná se myslím hojit takže žádnou pomoc už nepotřebuju a obě akvárka už dávno byla zaběhlá(je v nich boitop)

tartaros*
hodnocení

zvikla- zvykla

hodnocení

0x

Dobrý den, Tartaros. Nevím, jak velké máte akvárium, ale chtělo by to, rybku, která ukousává druhým ploutve, dát jinam. Když ukousla jedné rybě, tak to příště může ukousnout dalším rybám. Do velkého akvária, stačí dát síťku do akvária tak, aby poraněná rybka, měla chvilku klid, než se jí ploutve zahojí. Jen můj názor.

tartaros*
hodnocení

no vlastně, to je ona kdo je ze všech ta agresivnější, ne že by ostatní kousala, ale skoro pořád je odhání hlavně svým ,,límcem" .

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]