Moje sestra právě teďkon omyla jejího králíka šamponem na vlasy Elséve proti lupům, četl jsem zde, že by se králík neměl mýt...chtěl bych se zeptat proč a jestli mu to může nějak ublížit. Děkuji za odpověď.
Jo a ještě bych chtěl doplnit (protože zde nevidím žádné tlačítko EDIT :D ), že veterinář nám řek, ať ho myjeme...tak neim no
ukulele*
Pro mě naprosto nepochopitelné, proč by se měl králík mýt? Bylo by dobré znát celý výrok veterinářův, nevím jestli si nedělal legraci. Já osobně bych králíka nekoupal. Ovšem, jestli ho berou do ruky malé děti, tak bych snad kvůli čistotě nožiček, ale to záleží i na čistotě podestýlky. Má rada zní, zásadně nekoupat!
Taky jsme ho vykoupali a pak teprve se dočetli, že to není vhodné. I kdyby to vhodné bylo,tak bych neopakovala, protože jsme ho pak fénovali takovou dobu, že se divím, že vůbec někdy uschnul:o)). Asi to není nutné z důvodu, že se myje sám, akorát se nám jednou stalo, že jsme musela aspoň částečně odlepit žínkou hovínko,ale byl na nás pěkně naprdnutej:o))
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.