Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Očkování kotěte

Od: anetka123* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, nevíte přibližnou cenu očkování kotěte? Vím, že se to u různých veterinářů liší, ale i tak bych se ráda zeptala vás. Děkuji moc.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

bohemica*
hodnocení

1x

*srdce*Záleží na tom, proti čemu necháte svoji kočku očkovat a jaký si necháte vystavit doklad. Protože žádná vakcinace není ze zákona povinná (jako u psů proti vzteklině ) a pokud nechcete s kočkou cestovat za hranice, postačí vám obyčejný průkaz nebo potvzení o prodělaném očkování. Doporučuji před očkováním kočku odčervit. Cena se stanovuje podle druhu a typu vakcíny,záleží na výrobci a na veterináři, kolik si bude počítat, takto obecně se to nedá určit, ale většinou stojí jedna dávka do 300Kč, očkování je většinou třeba opakovat, to vše vám vysvětlí vybraný veterinář.*srdce*

hodnocení

0x

Dobrý den, Anetko. Na malém městě, může očkování stát, kolem 80 Kč, ve větším městě to může být i 150,- Kč. Čím větší ordinace, tím dražší, jsou úkony. Jen můj názor.

doplněno 04.09.12 20:06:

Tady jsou půměrné ceny:

miciny.cz/...

cocinkamichalka*

Také záleží na tom, co všechno bude tazatelka chtít očkovat :) Jestli jenom povinné očkování, nebo ještě něco navíc...

doplněno 04.09.12 20:15:

Já bych počítala tak cca 300 Kč i se základním vyšetřením...

anetka123*
hodnocení

No my jsme chodili k veterináři s pejskem a ta ordinace byla trochu malá. Pejsek nám bohužel zemřel a ted začneme chodit s kočičkou.*palec*

elisme123
hodnocení

0x

Já jsme nechala ockovat kote ( bylo to ve dvou dávkách) na první dávce jsem dala 700Kč (to bylo na vesnici) a na druhém doockování 1000Kc a mela jsem teda k tomu vakcinaci proti kocicí rýme coz je opravdu dobré a ta stojí asi 100Kč.

wanesa*
hodnocení

0x

Základní očkování-trojkombinace stojí cca 350kč.Já nechala kočku očkovat i proti borelioze,ta je ve dvou dávkách za cca 800Kč.Záleží na veterině.Obvolejte si je ve vašem okolí a uvidíte,která bude nejlevnější.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]