Nejste přihlášen/a.
Pozorovala jsem zezadu mého křečka a má na zadečku dvě červené bouličky.Není to nějaká nemoc a mám s ním jít k veterináři?
Nevím kolik Ti je, ale já bych Ti nesvěřila ani mouchu. To nevíš co mají kluci mezi nohama? Kuličky. Jako každej chlap, pes, kocour, křeček, kůň, slon...
,,já děsně nesnáším samce od hlodavců,kvůli těm koulím, já bych jim je nechala dát pryč. K čemu je v zajetí mají? Viděla jsem myši a bylo mi zle
kristka,,ale on to neví. já jsem se také lekla ,by ly větší málem jako On,.nemám ráda hlodavce ještě snesu bílé myši.Ale samičky
doplněno 04.09.12 22:40:ale to je jen má věc...
doplněno 06.09.12 18:56:babi,,nekoukám raději ,nemohla bych to mít. Já to nemám ráda ani u psa.
mela jsem taky dzungaraka, mel take boulicku, ale na krku a to je jeste horsi, protoze neumrel na nador, ale hlady, protoze vubec nemohl jist...byli jsme i u veterinare, ale uz to nemelo ani cenu odoperovat u takovych malych zvirat je to hrozne rizikove, tak nam nebidli ho necht uspat asi za 200kč...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.