Nejste přihlášen/a.
potřenuju rychle pomoc, můj křeček je ze spoda úplně mokrý a když chodí tak se klimbá, co se děje prosím? =(
Tak zkus poprosit někoho jiného dospělého (babičku, dědu, strejdu,...), nebo zkusit překecat rodiče. Řekni jim, že se ten křeček trápí (čož je asi pravda).
doplněno 03.09.12 13:56:Martinaaa: Souhlas. Udělat řádnou scénu na celý dům. Ale s mírou! Nejednou jsem takhle "scénoval" já a odnesl to vypínač na světlo a sklo ve dveřích.
No když si představím, že by naši řekli "to je fuk, koupíš si nového hada", tak bych udělala takový hysterák, jaký snad ještě ne:D
Že křeček je nemocný a není mu dobře. Potřebuje pomoc, není to fuk. Kdyby se takhle trápil pes nebo dokonce ty, tak by ten zadek zvedli taky. A kvůli svému miláčkovi bych udělala klidně pěkný hysterický záchvat.
A pokud jsi z města, na veterinu můžeš klidně zajít sám.
doplněno 03.09.12 14:51:Tak pak dej vedět, co křečkovi je. Držíme palce!
tedkon jsem přijela od veterináře a řekl, že má něco s ledvinama a dal mi bylinky, že jí je mam kapat a za 3 dny se uvidí, ale cítím se mnohem lépe! =)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.