Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nemoc křečka

Od: krecek* odpovědí: 18 změna:

potřenuju rychle pomoc, můj křeček je ze spoda úplně mokrý a když chodí tak se klimbá, co se děje prosím? =(

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
A není počůranej? No, a jestli tě tam nechtěj rodiče pustit, tak si tam zajdi sama nějak potají. A radši mu vyčisti klec. Nejdřív tam dej hobliny, nebo to co mu tam dáváš a klec vymyj, nebo vytři mokrou hadrou. Já mám 4 křečíky džungarský a mám je moc ráda. A když umřou, tak jim udělám hrobeček na zahradě. Mají společný hrob. Hodně štěstí a modli se, ať to dopadne dobře. *modla*

hodnocení

0x

Vem ho k veterinářovi.

ron*
hodnocení

0x

Opravdu, jedině veterinář. Sama mu nepomůžete.

krecek*
hodnocení

já vím, ale když mě tam rodiče nechtějí vzít?

Tak zkus poprosit někoho jiného dospělého (babičku, dědu, strejdu,...), nebo zkusit překecat rodiče. Řekni jim, že se ten křeček trápí (čož je asi pravda).

doplněno 03.09.12 13:56:

Martinaaa: Souhlas. Udělat řádnou scénu na celý dům. Ale s mírou! Nejednou jsem takhle "scénoval" já a odnesl to vypínač na světlo a sklo ve dveřích. *smich*

krecek*
hodnocení

když jim to je fuk oni řeknou že koupí novýho! =((((

martinaa*

No když si představím, že by naši řekli "to je fuk, koupíš si nového hada", tak bych udělala takový hysterák, jaký snad ještě ne:D

krecek*
hodnocení

přesně...=)

krecek*
hodnocení

co mám tedy dělat když o něj nechci přijít

martinaa*

Že křeček je nemocný a není mu dobře. Potřebuje pomoc, není to fuk. Kdyby se takhle trápil pes nebo dokonce ty, tak by ten zadek zvedli taky. A kvůli svému miláčkovi bych udělala klidně pěkný hysterický záchvat.

A pokud jsi z města, na veterinu můžeš klidně zajít sám.

doplněno 03.09.12 14:51:

Tak pak dej vedět, co křečkovi je. Držíme palce!

krecek*
hodnocení

právě že nejsem musím tam dojet...

krecek*
hodnocení

super nakonec jsem je překecala a jedu tam s tetou a Vám mooc děkuji ♥

krecek*
hodnocení

tedkon jsem přijela od veterináře a řekl, že má něco s ledvinama a dal mi bylinky, že jí je mam kapat a za 3 dny se uvidí, ale cítím se mnohem lépe! =)

HLavně že to dobře dopadlo..:)

martinaa*

To jsme rádi:)

krecek*
hodnocení

to já taky a moc ¦ a nechci si fandit ale mam dojet že se to zlepšuje :)

krecek*

bohužel křeček v neděli umřel! =(( ='(

To je mi líto. *mala* Ale děkujeme za informaci.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]