Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Epilepsie u kočky

Od: ducati996* odpovědí: 2 změna:

Dobrý den, minulé pondělí jsem nechala svoji 10ti měsíční kočku vykastrovat. Vše bylo v pořádku,třetí den už se chovala jako normálně,běhala apod. Ale včera ráno mě strašně zarazila, packy měla všechny pokroucené,celá byla v křeči,po chvíli to přestalo.Dnes se to opakovalo,šla a z ničeho nic kroutila packama jako když je má v křeči a nakonec spadla na záda a všechny packy měla nahoru,opět v křeči.Volala jsem veterináře a oznámil mi že to bude nejspíš epilepsie,že mám kočičku pozorovat a pokud se to stane znovu,tak přijet. Máte s tím někdo zkušenosti?Jsem z toho špatná :(

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

drejdl*
hodnocení

2x

Celkové uspání někdy dovede u zvířat s dispozicí vyvolat epilepsii. Často ale bývá přechodná. Pokud by se záchvat opakoval, navštivte veterináře, slabá dávka některých léků dokáže další záchvaty potlačit a časem se zkusí léky vysadit. Neděste se, situace se dá řešit.

ducati996*
hodnocení

Zarazilo mě to, že 10 dní po narkoze byla úplně v pohodě,hhrála si,lítala po baráku apod.A najednou dva takové záchvaty po 24hodinách.Uvidím co bude dál...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]