Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kočka sípe

Od: minimimi* odpovědí: 5 změna:

Ahoj,
mám kocoura, kterému je půl roku, mám ho v bytě a je naučen na kočičí wc. Poslední dobou se mi zdá, že sípe a špatně se mu dýchá. Přes den se to ani moc neobjevuje, ale když je v klidu nebo spí začne se mu špatně dýchat. Čím to?
Předem díky za odpovědi a rady.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Dobrý den. Špatné dýchání u kočičky hlavně v noci, to může značit, různé nemoci. Může to být zápal plic, astma, nebo problémy se srdíčkem. Chtělo by to rychle veterináře. Jak se kočička projevuje přes den. Lítá, tak jako dřív, nebo jen tak polehává a spí? U zvířat, nečastěji poznáme, že jsou nemocné, protože se začnou chovat jinak, než obvykle. Jen můj názor.

kejki
hodnocení

0x

Může to být lehká kočičí rýma - kaliciviroza. je očkovaný?

minimimi*
hodnocení

základní očkování má

kejki

Pak to má lehký průběh a kocourek to zvládne sám. Zcela vyloučit virozy ani při očkování nejde. Sledujte, jestli mu neteče z očí, z nosu a jestli nejsou zarudlé dásně, případně jestli mu nesmrdí příliš z tlamky.

wanesa*
hodnocení

0x

Souhlasím s Viky-pokud kočka sípe,může mít opravdu něco se srdíčkem anebo těžkou alergii.Už bych letěla na veterinu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]