Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Čím dezinfikvat kočičí WC?

Od: kocici* odpovědí: 6 změna:

Dobrej, chci se zeptat čím dezinfikujete kočičí WC, slyšel jsem že vůni Sava kočky milují, je to tak? Tak můžu Savem?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

wanesa*
hodnocení

1x

Takhle kočičí WC čistím taky i když jednou za měsíc.Ale zajímalo by mne,co tam dávate,když kočky někdy dooost smrdí:)Měla jsem takový voňavý pohlcovač pachů z německa ale ten už mi došel.Není něco u nás co zabírá na kočičince?:)

Dcera tam nedává nic a já jsem nedala také nic. Ikdyž, jeden z kočičáků míval hovínko jako kanadský dřevorubec. :DMladá říkala, že záchodky myje 2x 3x za týden. A kakanec nebo čuranec se vybere ihned, když se to zjistí. Takže záchodky, mají dva, jsou stále čisté. Stejně oni chodí na toaletu ráno a večer. *jasne* Když jsem sundala boudu, inned některý z nich naběhl a když jsem papírovou lopatkou vybrala to, co tam nepatří, šel udělat svou potřebu. A když jsem vabrala i to, přiběhl i ten třetí. A celý den nebo celou noc byl klid.*smich*

doplněno 30.08.12 11:11:

Špatně jsem to napsala. Používají Savo do WC. Je to nesmírně účinné a voňavé.*jasne*

pb®
hodnocení

1x

Vymývám octem. Rozpustí případné usazeniny od steliva nebo moči.

borax*
hodnocení

1x

Používám Ivasan, je bez zápachu. Ale savo můžete taky, dobře se odvětrává, že by se ten zápach kočkám líbil jsem si nevšimla :) Vždycky to nechám venku hodinku vyvětrat, pokud použiji to savo.

hodnocení

0x

Já jsem hlídala tři kocoury. Stelivo jsem vysypala a wecka dala do vany. Sprchou s horkou vodou vypláchla, Savo a štětkou na záchod, která je zvlášť a na to určená, vydrbala a sprchou vypláchla. Co 2.den. Je to práce na pár minutek. *vtip* Kočičákům se to líbilo.

hodnocení

0x

Já stříkám běžný osvěžovač na WC-lidské,např.Antitabac,jsou i přímo pohlčovače pachů-jsou trošku drahší a číča si nestěžuje a nikdy se nestalo,že by tam nevlezla.Jinak také desinfikuji při mytí savem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]