dobrý den nezná někdo někoho kdo prodává tuto plovoucí akvarijní rostlinu riccii fluitans.jsem z Ústí nad Labem.možná že by se dala poslat i poštou.díky za innfo
Nenaboural se mě sem někdo? Myslíte, Ale, že takhle jste odpovídal, vy? Já na těch www. mám hypotéky. Mě se asi něco stalo s PC(
zuzana*
Omlouvám se, už se tam ty hypotéky nezobrazují. Ani u odpovědí není Warning. Asi se mě na chvíli zbláznil počítač((
al bunda*
Myslím, že ne, taky jsem tu měl ten problém. Možná Admin něco předělával "za chodu". Hezký den.
dd*
děkuju ale nemate kontakt na levnějšího dodavatele,ta vanička by mě vyšla i s poštovným na 200kč,navíc sem narazil na stránku člověka který si ji od pana Rataje obědnal a přišel mu jen malý kousíček.přesně to popsal že ji pan rataj vyvažuje zlatem.
al bunda*
Ona Trhutka plovoucí se nijak zvlášť jednoduše nemnoží. Zbývají akvaristické burzy. Hezký den.
Ahoj, Rataj je zloděj! Poptej se, zejména těch starších akvaristů, poptej se zejména na burzách, ještě se dělají v kulturáku? A nebo se setkávají v Junioru ve Všebořicích. Já sám jsem kdysi trhutku rozdával po hrstech, při pomalém proudění vody a dostatku světla roste opravdu jako z vody. Nebo si zajeď do Prahy na burzy, tam je super výběr, ptej se zejména akvaristů co dělají čichavce, nebo betty...
dd*
No já sem se právě ptal,ale asi ne těch správných lidí.proto jsem také psal do poradny.Jak je to s burzou v kulturáku nevím protože se mluvilo o tom že by se tam už neměla dělat.byl sem naposledy na burze v Corsu,někdy v prosinci.ale zjistím to.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.