Nejste přihlášen/a.
Ahoj, trošku jsem hledala na internetu nějakou slevu na kotěcí kvalitní krmení. Našla jsem na e-shopu zoohit nějaký balíček pro koťátka s Royal Canin můžete se podívat (viz. zoohit.cz/... #more) píšou cenu 159 nebo 169,-Kč což je dobrá cena, ale nejsem si pořád jistá zda to opravdu tak je. Poradte prosím Ráda bych první den mého kotátka uvítala kvalitním krmivem Děkuji moc za vaše názory ![]()
To je moc pěkné, když se takhle staráte a připravujete. Ale může se vám stát, že kotě nebude umět číst, nedočte se, jak je krmivo kvalitní a nebude ho prostě chtít. Raději umře hlady, než by snědlo. A bude se dívat na vás jako na vraha, co že mu to dáváte za hnusotu. :D Zeptejte se chovatele, čím krmí.
Royal Canin Kitten je dobrá volba pro koťátka,ale místo toho balíčku bych koupila rovnou Royal Canin Kitten - 10kg balík a vyjdou vás granulky na cca 110kč za kilo a máte vystaráno na půl roku.Kapsičky bych postupně zkoušela jaké koťeti bude chutnat ,u nás malej vyrůstal na Brit Care konzervičky pro koťátka a moc je miloval.Jsou tedy truchu dražší ale opravdu kvalitní.Ta doza a ostatní věci bych si dokupovala postupně.
Ještě jsem neviděla kočku nebo koťátko,co by nejedlo Royal Canin
Já Vám psala 10kg pytel protože vás vyjde kilo o půlku levněji než v obchodě.Já nakupuji tady a tady NEPLATÍTE poštovné.Navíc se dá v každém zverimexu koupit balíček těchto nebo jiných granulí 400gramových aby jste to mohli vyzkoušet.Na 99%uvidíte,že Royalky nikdy nezklamaly.Já když jsem si koupila první koťátko,tak jsem pro něj chtěla to nejlepší a takové granuleHills,Orijen-to vůbec nejedla.
Tady máte obchod zoofast.cz/... vyjdou vás na cca 110korun za kilo.To v obchodě neseženete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.