Nejste přihlášen/a.
Ahoj, trošku jsem hledala na internetu nějakou slevu na kotěcí kvalitní krmení. Našla jsem na e-shopu zoohit nějaký balíček pro koťátka s Royal Canin můžete se podívat (viz. zoohit.cz/... #more) píšou cenu 159 nebo 169,-Kč což je dobrá cena, ale nejsem si pořád jistá zda to opravdu tak je. Poradte prosím Ráda bych první den mého kotátka uvítala kvalitním krmivem Děkuji moc za vaše názory
To je moc pěkné, když se takhle staráte a připravujete. Ale může se vám stát, že kotě nebude umět číst, nedočte se, jak je krmivo kvalitní a nebude ho prostě chtít. Raději umře hlady, než by snědlo. A bude se dívat na vás jako na vraha, co že mu to dáváte za hnusotu. :D Zeptejte se chovatele, čím krmí.
Royal Canin Kitten je dobrá volba pro koťátka,ale místo toho balíčku bych koupila rovnou Royal Canin Kitten - 10kg balík a vyjdou vás granulky na cca 110kč za kilo a máte vystaráno na půl roku.Kapsičky bych postupně zkoušela jaké koťeti bude chutnat ,u nás malej vyrůstal na Brit Care konzervičky pro koťátka a moc je miloval.Jsou tedy truchu dražší ale opravdu kvalitní.Ta doza a ostatní věci bych si dokupovala postupně.
Ještě jsem neviděla kočku nebo koťátko,co by nejedlo Royal CaninJá Vám psala 10kg pytel protože vás vyjde kilo o půlku levněji než v obchodě.Já nakupuji tady a tady NEPLATÍTE poštovné.Navíc se dá v každém zverimexu koupit balíček těchto nebo jiných granulí 400gramových aby jste to mohli vyzkoušet.Na 99%uvidíte,že Royalky nikdy nezklamaly.Já když jsem si koupila první koťátko,tak jsem pro něj chtěla to nejlepší a takové granuleHills,Orijen-to vůbec nejedla.
Tady máte obchod zoofast.cz/... vyjdou vás na cca 110korun za kilo.To v obchodě neseženete.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.