Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Balíček pro kotě

Od: anetka123* odpovědí: 7 změna:

Ahoj, trošku jsem hledala na internetu nějakou slevu na kotěcí kvalitní krmení. Našla jsem na e-shopu zoohit nějaký balíček pro koťátka s Royal Canin můžete se podívat (viz. zoohit.cz/... #more) píšou cenu 159 nebo 169,-Kč což je dobrá cena, ale nejsem si pořád jistá zda to opravdu tak je. Poradte prosím Ráda bych první den mého kotátka uvítala kvalitním krmivem Děkuji moc za vaše názory :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

To je moc pěkné, když se takhle staráte a připravujete. Ale může se vám stát, že kotě nebude umět číst, nedočte se, jak je krmivo kvalitní a nebude ho prostě chtít. Raději umře hlady, než by snědlo. A bude se dívat na vás jako na vraha, co že mu to dáváte za hnusotu. :D Zeptejte se chovatele, čím krmí.

elisme123
hodnocení

0x

no ono za 400g krmiva 159Kč (vím je tam nejaká letácek a plechovka na granule) neni málo... plus 99kč poštovné :-/// nevim no ale asi bych to zkusila

wanesa*
hodnocení

0x

Royal Canin Kitten je dobrá volba pro koťátka,ale místo toho balíčku bych koupila rovnou Royal Canin Kitten - 10kg balík a vyjdou vás granulky na cca 110kč za kilo a máte vystaráno na půl roku.Kapsičky bych postupně zkoušela jaké koťeti bude chutnat ,u nás malej vyrůstal na Brit Care konzervičky pro koťátka a moc je miloval.Jsou tedy truchu dražší ale opravdu kvalitní.Ta doza a ostatní věci bych si dokupovala postupně.

anetka123*
hodnocení

Nechci hned kupovat 10kg, protože nemusí kotě žrát a co po tom s tím pytlem*sok* Stejně možná ani kupovat nebudem, protože doplacíte ještě poštovné (99,-Kč) 259 by se mi za to určitě nechtělo kupovat.

cituska*
hodnocení

0x

Zkuste si objednat tady,pokud tedy ještě vzorky zasílají ,za to nic nedáte. Naše kotě si je zamilovalo a další jsme koupili v Tesku i když nejsou nejlevnější.

vzorekzdarma.cz/...

hodnocení

0x

V některých větších obchodech se zvířecími potřebami, mají k dispozici zdarma vzorky krmiv..pokud se bojíte koupit rovnou velké balení, můžete zkusit nejprve vzorek ;) Naši všichni kočičáci vyrostli na Royal Canin a mají je do teď..

wanesa*
hodnocení

0x

Ještě jsem neviděla kočku nebo koťátko,co by nejedlo Royal Canin:)Já Vám psala 10kg pytel protože vás vyjde kilo o půlku levněji než v obchodě.Já nakupuji tady a tady NEPLATÍTE poštovné.Navíc se dá v každém zverimexu koupit balíček těchto nebo jiných granulí 400gramových aby jste to mohli vyzkoušet.Na 99%uvidíte,že Royalky nikdy nezklamaly.Já když jsem si koupila první koťátko,tak jsem pro něj chtěla to nejlepší a takové granuleHills,Orijen-to vůbec nejedla.

Tady máte obchod zoofast.cz/... vyjdou vás na cca 110korun za kilo.To v obchodě neseženete.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]