Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu,můj psík so od včerjejšího večera motá jako,,namazaný",je apatický.Děkuji za radu
2x
Pejska jste měla už včera večer vzít a utíkat na veterinu... Mamka je veterinářka a mám vám vzkázat, že to nejde říct podle 2 příznaků bez vyšetření,atd. S čímž souhlasím a nechápu, jak vás může napadout nejdřív psát na internetový server kde (s největší pravděpodobností) nenarazíte na nikoho kvalifikovaného... Promiňte, ale příjde mi to nezodpovědné!
1x
Zkuste zapátrat v paměti, po čem konkrétně nastala změna. Mohl se zranit, odněkud spadnout, něco špatného sníst?
Pokud se stav nebude zlepšovat, neváhejte a vezměte ho k veterináři, minimálně na veterinu zavolejte, dají Vám základní informace a doporučení...
doplněno 25.08.12 14:17:Nepíšete věk pejska...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.