zdravím jen se chci tak informativně zeptat ... Mám jednu betu bojovnici, samečka, je sám v menším akvárku a řekla bych že se mu daří nedávno jsem investovala a pořídila si větší akvárko s různými obyčejnými akvarijními rybičkami. Známá mi řekla, že tu betu klidně můžu dát mezi ostatní rybky, že na ně útočit nebude, ony prý ty bety útočí jen na sebe. Je to pravda? Já to tedy nezkoušela - raději, ale jen by mě zajímalo jaký tedy mají bety opravdu vztah k ostatním rybičkám. A btw. jsem začátečník v akvaristice, tak určitě neodmítnu i nějaké rady od zkušenějších rybičkářů děkuji... Hezký večer všem
Známá říkala pravdu, "betáci" jsou agresivní hlavně v rámci svého druhu, k ostatním rybám jsou celkem mírumilovné a nic jim neuělají. Je jasné, že potěr zbaští, ale to dělá většina ryb, že potěr považuje za krmivo.
Klidně tam Bettu dejte mezi ostatní, bude to v poho.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.