Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, hodně často jsem kupovala granule Míca svému venkovnímu kocourkovi, který je pak odmítal jíst. Chtěla jsem se zeptat jestli jsou vhodné taky pro domácí kočky (kočka, která žije doma s občasnou výchazkou ven). Dobře vypadá složení, granulky jsou jednobarevné (hnědé) a jsou od dobré značky Brit, jenže cena je nízká, takže téměř žádná kvalita
Děkuji za jakoukoliv odpověd
P.S. odkaz: spokojenypes.cz/...
Dobrý den Anetko. Venkovní kocourek si chytí nějakou myšku, nebo něco jiného z masa, tak mu obyčejné granule, chutnat nebudou. Pro domácí kočičky, kupujeme dražší kvalitní granule, doplňujeme masem a různými pochoutkami, aby jejich kožíšek byl krásný.
Když už granule máte doma koupené a kocourek je nechce, tak mu je zpestřete. Kupte konzervu masa pro kočky a granulky mu trochu ochuťte masíčkem z konzervy. Pak je také sní. Jen můj názor.
Pokud lítají venku,tak jim kupte všem Royal Canin Outdoor 30 ,jsou voňavé jako masíčko,velké,že je kočky musí chroupat,mastné a jsou specielně pro kočky které jmají přístup ven,na klouby a mají sposty vitamínů.Pokud koupíte 10kg pytel,vejde vás cca 110Kč na kilo.Tady jsou stránky kde je objednávám já a doprava je zdarma!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.