Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, neznáte někdo nějakou dobrou pražskou prodejnu kde se dá koupit maso pro psy? Nebo za Prahou, ale směr jihovýchod? Kuřata kupuju normálně v krámě, ale na kuřatech jen být nemůžou. Díky
Doporučuji poohlédnout se po jatkách. Nejsem z PHY, ale u nás mají jatka klasickou podnikovou prodejnu - žádný nucený výsek, ale krásné maso. Hovězí zadní stojí běžně 119,- a je to tak krásné a chutné maso, jaké jsem v obchodě nikde neviděla. Psům kupujeme pupek - 49,-/kg, používáme ho i pro nás na mletí, dnes je v módě tzv. Flank steak - steak z pupku, prodává sejako specialita a surovina přitom stojí nula nula nic. Na jatka jsem se dostala právě když jsem hledala maso pro psa a už nekupujeme ani pro nás jinde. Chce to vzít hned ráno, po hodině prodeje je přebráno
Podívejte se na netu po firmách,které se zabývají sortimentem psího masa (většinou nejen tím ale i doplňkovými produkty) a spojte se s jejich obch.zástupcem.Protože pravděpodobně nebudete nakupovat ve velkém pro mnoho psů,domluvte se se zástupcemprodeje koho zaváží ve vašem okolí a svojí objednávku připojíte a u toho odběratele si zboží vyzvednete.Firmy s mraženým krmným masem distribuují krmivo po celé republice.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.