Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Royal Canin-které?

Od: metallica* odpovědí: 7 změna:

Zdravím,

prosím o radu..chci přejít na krmivo této značky pro dva mé kocoury...problém je, že každý ,,trpí,, na něco jiného a těch granulí co vyrábějí je spousta.Poradil by někdo?

Oba jsou kastrovaní.

První-stáří 8 let,žije v bytě, kastrovaný,malinká nadváha ale opravdu hodně mu padají chlupy...už jsem z toho neštastná a další problém zápach z tlamičky...takže když to shrnu nějaké které nebude přibírat, vyřešil zásadně problém s chloupkama a zoubkama jenže co jsem se dívala na druhy granulí tak to je spíš bud a nebo...bud jsou např...jen na srst nebo na zoubky či na váhu...je možné to třeba namíchat?což si myslím, že není moc vhodné.

Druhý-stáří 9 let, žije v bytě, kastrovaný, větší nadváha tam zas chci i podchytit aby neměl problémy s močením a stolicí...a udržení krásné srsti...

děkuji za rady...dříve jsem tuto značku používala a byla jsem max.spokojená ale už to je dva roky zpátky...

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Nevím, ze kterého jste místa a ani vám tohoto dodavatele neposouvám ikdyž od něho beru celých 7 let, pro pejska, s naprostou spokojeností. Jen přikládám povídání o Royalkách. U každého typu je detail o zboží a když si to prostudujete, vyberete. *hi*

wanesa*
hodnocení

2x

Pro starší kočičky mají Royalky tuším se jmenují Senior,jinak ty ostatní jsou všechny skvělé,ale nemohu Vám doporučit ty,co bereme my,protože ty jsou moc "žravé"a kočky by asi po nich tloustly.Jinak jsou tam i Royalky Light-prroti tloustnutí nebo kastrate.My používáme Royal Canin Siamese-ty vedou,jsou dobré i na zuby,protože jsou veliké s dírkou uprostřed a kočky je pěkně rozkousají.Dala jsem zkušebně pár granulek kamarádce,která si stěžovala,že její kočka granule nekouše ale hltá.Proto také trpěla zánětem dásní.Tyhle granulky byla nucena kousat moooc jí chutnaly.Na srst a na klouby máme Royal Indoor 30,ty milují,voní jako pečené masíčko a jsou mastné a kočky se po ich lesknou,jako kdyby byly namazané olejem:)

Já mám ale doma hubeňoury a dost aktivní kočky,takže mohou i ty mastné granule.Ony mi totiž ani jiné granulky nechtějí,než Royalky.

metallica*
hodnocení

děkuji Vám za radu, a Vy tedy ty druhy mícháte?

kejki

Odpovím za sebe - ano míchám. On zase ten rozdíl je spíš optimalizace, než velký rozdíl složení. Ale u toho zápachu z tlamky bych volil přeléčení a vyčištění zubů, i když vám i kocourovi přeji, aby to graule spravily, tak tomu nevěřím.

wanesa*

Nee, nemíchám, mají 3 misky,jednu velikou kde mají ty nejoblíbenější Royal Canin Siamese a pak 2 menší,v jedné teď mají Royal Canin Existent a v další Oudoor 30 to jsou ty mastné já tio předtím napsala špatně .Ale existují i Royal Canin Indoor-ty nám hodně pomohly při zažívání mé citlivé kočky.Měla často kašovitou stolici ,tak tyhle namíchávám jen trošku mezi granule Siamese a je po problému:)

polinek*
hodnocení

0x

tohle papá můj psíček má něco přes 2 měsíce a včera mi veta říkala,že jsou nejlepší.Ale jestli to to i pro kočičky nevím...

metallica*
hodnocení

oni dělají druhy pro psy a zvlášt pro kočky...mě je tenkrát nedoporučil veterinář ale prodavač v obchodě...měla jsem obavy že se mu jedná jen o to prodat co nejdráž naopak rozmlouval whiskat,kitekat apod...těmi jsem je krmila tehdy...prý mají sice krásnou reklamu ale to je tak vše...tak jsem tehdy ty royalky na jeho doporučení zkusila a musím fakt říct že to bylo znát že jsou nejlepší...ted krmím purinou je to takovej střed no ale chci se vrátit k royalkám...ještě jsem tehdy zkoušela hills taky jedny z dražších a ty jim teda nejeli:)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]