Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak křečkovi prodloužit život?

Od: kristka01* odpovědí: 8 změna:
Dobry vecer,nevite,jak kreckovy zdelsit zivot?mam 4 krecky a mam je moc rada.dekuji za odpovede.

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Kvalitní potrava, hezky se o ně starejte, mějte je ráda a budou žít dlouho. V naší rodině všechny zvířata žijí déle než by měly. A taky mění vzhled.*smich* Morče bylo vykrmené tak, že vypadalo jako králík a žilo 8 let.(normálně žijí 6). Křeček vypadal jako morče a žil 3 roky (normálně 2 roky) Křeček se mnou pojídal salám, klobásky. Prostě vše co jsme doma jedli jsme mu nabídli. Když už žije takou chvíli musí si ten život užít ne? Jen ten náš pes pořád vypadá jako pes.*smich*

doplněno 14.08.12 21:20:

znám pár lidí co dávají křečkovi rajskou... To jsme nedělali. Dávali jsme mu maso, jablko, tvrdý chleba, slunečnicové semínka a takové ty směsi pro křečky, mrkev, vodu do napaječky.

kristka01*
hodnocení

Dekuji.krecek ji salam jo? :D

Někde jsem četl že by se křečků nemělo dávat jiné maso než kuřecí, ale šunku, klobásy a psá granule miloval.

doplněno 14.08.12 21:27:

*psí

*milovala (byla to holka)

kristka01*
hodnocení

A nevadi,kdyz krecek drzi dietu?

Ještě jsem neslyšel že by se křeček rozhodnul držet dietu.*smich* Křeček si jídlo křečkuje(schovává). A z mých zkušeností si křeček neschovává maso. Vždy ho hněd snědl.

Já měl křečici co držela diety...

Vždy dorostla pomocí tuku do kuličky a pak ji nemělo cenu dát jídlo neb nic nejedla dokud nezhubla..

Měli jsme z toho celkem srandu a dělal to téměř 2 roky ze svých skoro 3 let života..

krkovicka*
Asi je to spíše ve vybraným jedinci z kvalitního vrhu.Žádný rodinný mišmaš mezi sourozenci nebo matky a syna.Můj tehdejší džungar žil 3 roky a 4mesice.Dvakrát mi malém exnul,když jsme kvůli nehodě stály na D1 v horku 47C.Byl v zavarovaci sklenici,v autě,a jen ležel a oddychoval.Při příjezdu domů jsem ho strčila na dvě minuty do lednice.Teplotní šok a přežil bez újmy ještě další dva roky.Nejedl za svůj život nic výjimečného...
doplněno 15.08.12 16:04: Ano.Taková ta velká na kvašáky:-D bez víčka samozřejmě...

Probůh v zavařovačce..?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]