Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Souseduv pes je sám doma

Od: nikolas* odpovědí: 3 změna:

Dobrý večer, mam dotaz soused odjel na dovolenou bůh ví kde ale nechal svého psa doma který každý večer štěká nebo spíš vyje smutkem až mě je líto toho pejska ale já se nemohu už týden vyspat. Jda se nějak učině bránit proti takovým lidem? předem děkuju za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Je zavřeny?Máte kontakt na onoho souseda nebo chodí někdo psa obstaravat?Kontaktujte organizaci pro tyrana a opuštěná zvířata.Mnohdy majitelé-blbci odjedou a nechají je na pospas.Kočka si vždy jídlo sežene,je-li venku ale pes moc šancí nemá.

ladinpraha*
hodnocení

0x

Použij fantazii a zaměstnej MP.

hodnocení

0x

Dobrý den. Pes štěká, každý večer. Soused je na dovolené. Určitě nenechal psa bez jídla a pití. Pes může mít doma, nebo u boudy zásobník na granule a pití venku v nádobách. Nebo ho někdo chodí krmit. Náš pes má také doma zásobník na granule, má to na 20 dní. Je to jednodušší, nemusíte každý den, dávat granule. Tvaroh, vajíčka, maso, a pamlsky dostává mimo granule. Granule, má jen takovou rezervu, když má chuť, tak si vezme. Pes může štěkat jen proto, že je mu smutno. Jen můj názor.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]