Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Před chviličkou jsem zjistila, že můj křeček syrský medvědí ,,ochrnul´´.
Viděla jsem, jak se snaží dojít k vodě, ale končetiny mu doslova ztuhly. Klimbal se ze strany na stranu a stejně tam nedošel.
Je mu něco přes 2 roky. ( Přesné datum narození : 31.5.2010 ).
Koho by zajímalo jak vypadal jako maličký - chs-zazkabanu-odchovy.web/... - Jméno Horolezec.
Samozřejmě s ním hned zítra pojedeme na veterinu.
Čím to může být? Je už opravdu starý? Můžu mu nějak pomoci?
Díky, Zelvak007 ![]()
Děkuju za odpověď. Dávat napít jsem mu zkoušela, nechce. Nehýbe se, stále spí a zhluboka dýchá.
Opravdu se o něj bojím, myslím si, že opravdu zemře. Nevím, jak bych mu pomohla, nebo mu to ulehčila.
To nevím.. Stále je ve mne malá naděje, že se snad uzdraví ![]()
Vím, že je to nepravděpodobné, ale nejspíš bych si pak vyčítala, že jsem ho přece jen neměla nechat u veterináře uspat, mohl se uzdravit.. No a když ho uspat nenechám a on zemře ( třeba až k ránu ) sám, budu si vyčítat, ž jsem ho nechala trpět.
Jsem v uzavřené uličce. Nejspíš ho tedy, pokud do rána nezemře, vezmu k veterináři. Ten mi snad řekne co a jak.
Dobře. Děkuju Vám za zprávy, které mi opravdu pomáhají. Zítra odpoledne odjíždím, tím je to ještě těžší ( Vidím, že mne chápete - př. tábora ). No, uvidíme...
Nezbývá nic jiného, než čekat.
Ještě jednou děkuji, jdu ho kontrolovat.
Dobrou noc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.