Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Před chviličkou jsem zjistila, že můj křeček syrský medvědí ,,ochrnul´´.
Viděla jsem, jak se snaží dojít k vodě, ale končetiny mu doslova ztuhly. Klimbal se ze strany na stranu a stejně tam nedošel.
Je mu něco přes 2 roky. ( Přesné datum narození : 31.5.2010 ).
Koho by zajímalo jak vypadal jako maličký - chs-zazkabanu-odchovy.web/... - Jméno Horolezec.
Samozřejmě s ním hned zítra pojedeme na veterinu.
Čím to může být? Je už opravdu starý? Můžu mu nějak pomoci?
Díky, Zelvak007
Děkuju za odpověď. Dávat napít jsem mu zkoušela, nechce. Nehýbe se, stále spí a zhluboka dýchá.
Opravdu se o něj bojím, myslím si, že opravdu zemře. Nevím, jak bych mu pomohla, nebo mu to ulehčila.
To nevím.. Stále je ve mne malá naděje, že se snad uzdraví
Vím, že je to nepravděpodobné, ale nejspíš bych si pak vyčítala, že jsem ho přece jen neměla nechat u veterináře uspat, mohl se uzdravit.. No a když ho uspat nenechám a on zemře ( třeba až k ránu ) sám, budu si vyčítat, ž jsem ho nechala trpět.
Jsem v uzavřené uličce. Nejspíš ho tedy, pokud do rána nezemře, vezmu k veterináři. Ten mi snad řekne co a jak.
Dobře. Děkuju Vám za zprávy, které mi opravdu pomáhají. Zítra odpoledne odjíždím, tím je to ještě těžší ( Vidím, že mne chápete - př. tábora ). No, uvidíme... Nezbývá nic jiného, než čekat.
Ještě jednou děkuji, jdu ho kontrolovat.
Dobrou noc.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.