Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Křeček syrský medvědí - nemoc?

Od: zelvak007* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. Před chviličkou jsem zjistila, že můj křeček syrský medvědí ,,ochrnul´´.

Viděla jsem, jak se snaží dojít k vodě, ale končetiny mu doslova ztuhly. Klimbal se ze strany na stranu a stejně tam nedošel.

Je mu něco přes 2 roky. ( Přesné datum narození : 31.5.2010 ).

Koho by zajímalo jak vypadal jako maličký - chs-zazkabanu-odchovy.web/... - Jméno Horolezec.

Samozřejmě s ním hned zítra pojedeme na veterinu.

Čím to může být? Je už opravdu starý? Můžu mu nějak pomoci?

Díky, Zelvak007 *bzum*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

krkovicka*
hodnocení

0x
Přísunte, mu misku.Zda se napije bude to dobré.,pak tedy ten veterinář.Jakmile dostává třes do těla a bude ryt tlamou v hoblinach je to špatné a nejspíš vám do rána pojde.Odchovala jsem šest křečků a takhle všichni zemřeli.
zelvak007*
hodnocení

Děkuju za odpověď. Dávat napít jsem mu zkoušela, nechce. Nehýbe se, stále spí a zhluboka dýchá.

Opravdu se o něj bojím, myslím si, že opravdu zemře. Nevím, jak bych mu pomohla, nebo mu to ulehčila.

krkovicka*
Uspat ho u veterináře.Ovšem něco to stojí.
zelvak007*
hodnocení

To nevím.. Stále je ve mne malá naděje, že se snad uzdraví *nevi*

Vím, že je to nepravděpodobné, ale nejspíš bych si pak vyčítala, že jsem ho přece jen neměla nechat u veterináře uspat, mohl se uzdravit.. No a když ho uspat nenechám a on zemře ( třeba až k ránu ) sám, budu si vyčítat, ž jsem ho nechala trpět.

Jsem v uzavřené uličce. Nejspíš ho tedy, pokud do rána nezemře, vezmu k veterináři. Ten mi snad řekne co a jak.

krkovicka*
Já vím je to těžký.U mě byl paradox že zemřeli když jsem byla na táboře-to byly smutné zprávy z domova.Ovšem posledního jsem obrecela.Učila jsem se na zkoušky a chtěla jsem se odreagovat.Pochovat si ho,byl už na půl mrtvý.Do rána zemřel.Berte to tak že už nadešel jeho čas a nechte to na přírodě.Kdyby byl opravdu nemocný(nádor) pak tedy uspávací injekce.
doplněno 10.08.12 20:45: Bohužel tak to bývá.Než si zvyknete uběhnou dva roky a už ho oplakavate.Vám taky dobrou noc...
doplněno 11.08.12 08:51: Dobrá,hodně štěstí.Dejte vědět jak jste dopadli.Je to bojovník.
zelvak007*
hodnocení

Dobře. Děkuju Vám za zprávy, které mi opravdu pomáhají. Zítra odpoledne odjíždím, tím je to ještě těžší ( Vidím, že mne chápete - př. tábora ). No, uvidíme...*kafe* Nezbývá nic jiného, než čekat.

Ještě jednou děkuji, jdu ho kontrolovat.

Dobrou noc.

zelvak007*
hodnocení

Takže jsem tu s novou informací - křeček do rána přežil.*placni* Stále se ale třese a je zabořen hlavou do pilin. Někdy se zače hýnat ( př. zvednutí hlavy ), víc ne. Za chvlíli jedeme k Mvdr., tak nám držte palce. *nevi*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]