Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Mám dotaz,potřebuji nějaké kvalitní krmení pro morčata aby to bylo to nejlepší co mohou dostat,ale jak sleduji ve zverimexech tak nevím které je kvalitní a které ne.Směsky ty jim dávat nechci jsou plné tuku a ani to vůbec nechtějí baštit nechutná jim to není to pro ně vhodné. Tak se ptám kdo má nějakou zkušenost z opravdu kvalitním krmením,a které by mohl doporučit a které nekvalitní krmení vůbec nekoupit.Poradí mi někdo? Děkuji Karkula
Nejlepším krmením pro naše "myšáky" byla tráva na zahradě, tvrdý chleba a voda. Pak všechny zbytky z domácí (chemicky neošetřované) zeleniny. V zimě seno, tvrdý chleba, voda, jablko. Nikdy nás ani nenapadlo kupovat jim něco v obchodě.
Kdybych neměl v zimě seno, pokusil bych se ho od někoho získat. Nějaké směsi, to teda nevím.
Morče jsme vždy krmili jen senem , semeny nebo zeleninou . V době kdy bylo čerstvé zelené - pár lístků dostalo ,ale ne moc aby se nenafouklo.
Opravdu žralo jen seno , strouhanou mrkev a semínka určená pro ně - kupovala jsem i lisované tyčinky , které rádo ohlodávalo.
doplněno 11.02.13 14:56:žádné granule nenahradí přírodní stravu pro ně - měli jsme pro jedno morče pytel sena tak na 10 dní - sušili jsme ho sami, to byla pro něj největší lahůdka - pozorovat ho jak baští, to bylo lepší než film :D:D
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.