Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Široké a nízké akvárium/terárium - jaké zvíře

Od: aquaterra odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

chci se zeptat... Jaké si mohu pořídit zvíře do prostředí, kde je dost vody, místy mělká voda, ale přitom je tam nějaká pevnina. Želvičky nechci moc mě neberou :( Děkuji :)

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

martinaa*
hodnocení

0x

Hada, ještěrku, žábu:)

aquaterra
hodnocení

Děkuju... přemýšlel jsem nad ještěrkou, ale nevím, která by se do akvaterra hodila... Přemýšlel jsem o gekončíkovi nočním, ale není něco jiného, než tato ještěrka? Pořád hledám a nacházím jen gekončíky.

martinaa*

U gekončíků se moc nehodí ta vodní plocha a voda vůbec. Pokud bys postavil akvárko na výšku, tak můžeš zkusit i toho chameleona. Ten potřebuje vyšší terárko, protože rád šplhá ve výškách:)

Můžeš ještě zkusit třeba Pogonu vitticeps, je oblíbená a snadno se chová i ochočí, ale ta je do suchého a "pouštního" prostředí.

ron*
hodnocení

0x

A co chameleon? Ten by se Vám nelíbil?

borax*

Chmeleon potřebuje terárko vysoké, a ne nízké.

aquaterra
hodnocení

Vážím si Vaších rad...

Agamu vousatou mám jednu :) No já bych chtěl něco jako kraba nebo ráčka... Zkusím ještě pohledat *palec*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]