Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, zajímalo by mě, bavila jsem se se známou, která byla u nás na návštěvě a ona říkala, že na to, že máme psa (jako samce), tak že to u nás není cítit.. a tomu jsem moc nerozuměla...máte někdo zkušenost, že by to u někoho bylo cítit poznali byste hned, že má doma psa? děkuji za názory
Tak tetka měla hrubosrtého jezevčíka (fenu) a u nich v bytě se nedalo vydržet smradem. Teta není bordelář a pes je v rodině na 1. místě. Známý měl erdely, šampiony, platil i pána, který se o ně staral a když je člověk pohladil tak mu 14 dní byla cítit ruka. Já mám 2 psy, jeden není cítit vůbec (vořech), druhý malinko (malý münsterlandský ohař). Je to individuální asi jako u lidí.
Dobrý den.
Máme doma psa - labradora. Ale jen 4-5 hodin denně. Jsme-li v zaměstnání, je venku. V noci spí v kotci. Doma má vymezený svůj prostor, na žádný nábytek (sedačku,postel) nesmí. V bytě nemáme koberce, takže ani tam se jeho případný pach nezadržuje. Cítit není. Pravidelně ho koupeme, kartáčuje. Vyjímkou je, když je mokrý. To určitě znáte. V takovém případě ale dovnitř nesmí.
Známí mají psa doma celodenně, pes lehává na sedačce, na koberci a cítit je. Hlavně z toho nábytku.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.