Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je cítit v bytě pes?

Od: lindaf* odpovědí: 15 změna:

Dobrý den, zajímalo by mě, bavila jsem se se známou, která byla u nás na návštěvě a ona říkala, že na to, že máme psa (jako samce), tak že to u nás není cítit.. a tomu jsem moc nerozuměla...máte někdo zkušenost, že by to u někoho bylo cítit poznali byste hned, že má doma psa? děkuji za názory

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ivik*
hodnocení

2x

Někdy jsou lidi cítit víc než zvířata...

haninka*
hodnocení

2x

Tak tetka měla hrubosrtého jezevčíka (fenu) a u nich v bytě se nedalo vydržet smradem. Teta není bordelář a pes je v rodině na 1. místě. Známý měl erdely, šampiony, platil i pána, který se o ně staral a když je člověk pohladil tak mu 14 dní byla cítit ruka. Já mám 2 psy, jeden není cítit vůbec (vořech), druhý malinko (malý münsterlandský ohař). Je to individuální asi jako u lidí.

martinaa*
hodnocení

1x

Každé zvíře je cítit - kočka, pes, myši, ještěrky... záleží jen na intenzitě pachu a ostrosti čichu návštěvníka:) Já poznám psa všude, a může být sebevíc uklizeno a vyčištěno:)

ladinpraha*
hodnocení

0x

Je to závislé na mnoha okolnostech, ale v mnoha případech, zvláště u velkých psů, to cítit je.

ron*
hodnocení

0x

Dobrý den.

Máme doma psa - labradora. Ale jen 4-5 hodin denně. Jsme-li v zaměstnání, je venku. V noci spí v kotci. Doma má vymezený svůj prostor, na žádný nábytek (sedačku,postel) nesmí. V bytě nemáme koberce, takže ani tam se jeho případný pach nezadržuje. Cítit není. Pravidelně ho koupeme, kartáčuje. Vyjímkou je, když je mokrý. To určitě znáte. V takovém případě ale dovnitř nesmí.

Známí mají psa doma celodenně, pes lehává na sedačce, na koberci a cítit je. Hlavně z toho nábytku.

bambula*
hodnocení

0x

Pes i prdí a neodnaučíte ho to. Většinou prdí potichu a najednou je smrad!

borax*

No to snad i lidi, ne?

bambula*

Slušný člověk chodí prdět na balkon nebo WC! Pes to neumí!

martinaa*

:D:D Slušný člověk chodí na WC?:D To snad ne... přece nebudu odbíhat pokaždé, když to přijde:)

borax*

Tak to je pro mě novinka...:D

paaja*

... to bych se mohl na balkón přestěhovat *ee*

borax*
hodnocení

0x

Pokud dbáte na hygienu a psa občas koupete, tak nesmrdí...znám psů v bytě i rotvíky a pohoda. Pes (každý) je cítit pokud zmokne nebo je od rosy, ale uschne a je to v pohodě.

trixie*
hodnocení

0x

Ahoj,my máme německou dogu a oni teda bylí venku,ale,když si je přivedeme do bytu tak za chvíli je poznat že tam pes byl,ale je to úplně normální a nikomu to extrémě nevadí.Já se psema vyrústám už 10 let a jsou v pohodě.Já k nim vlezu i do boudy :D Terka (11)

buss
hodnocení

0x

Asi záleží jaký pes, až na chlupy bylo cítit nic.

trixie*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]