Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, 15-ti denní štěňátko má jedno oko zalepené něčím zeleným. Co mám udělat? Odstranit a vykapat borovou vodu nebo nějakým odvarem z nějaké bylinky?
Dobrý den Sušenka. 15 dní je hodně dlouho, pro narozené štěňátko, když má očičko stále zalepené. Zelená barva značí zánět, nečekala bych s ničím a jela k veterináři. Pro naše pejsky, jsem používala, když něco bylo s očima, Ophthalmo septonex a oční kapky.
Štěňátko by mohlo oslepnout. Jen můj názor.
Sušenko, borovou vodou určitě nic nezkazíš, pokud je čerstvá, tento lék má docela krátkou dobu použitelnosti. Ale určitě bych doporučil brzkou návštěvu veta, pokud chceš mít štěňáka zdravého. Je to ještě mimčo, a podobné zdravotní problémy se teď vyléčí většinou velmi jednoduše, ale pokud je zanedbáš, může mít pejsek zdravotní problémy na celý život...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.