Nejste přihlášen/a.
přinést někomu myš je u koček projev velkého přátelství. Ještě větší projev přátelství je ten, že vám kočka přinese myš živou, abyste si ji mohli sami zakousnout. Tak jí nenadávejte a ničím po ní neházejte, prostě takové jsou domácí kočky. I přes ty tisíce let civilizace jsou pořád ještě dravé šelmy. A taky nezapomínejte, ona ta sousedovic kočka ty myši možná chytá pod vaším barákem.
Napřed ji naučte česky. A jak bude umět, řekněte jí to.
A teď vážně, nejde to.
Podívejte se na ty mrtvé myši i jiným pohledem Čím více mrtvých myší na prahu, tím méně jich bude rejdit kolem domu a na podzim se snažit dostat se dovnitř. Taky byste mohli začít být na kočku zlí a násilně ji vyhánět. Ale pak se opravdu pokazí sousedské vztahy.
No, píšete sousedovic kočka nosí myši k Vám. A co když ta sousedovic kočka chytá Vaše myši a chodí právě Vám ukazovat, jak je umí zlikvidovat, aby se Vám zavděčila. Já bych takovou mícu brala všemi deseti. Mám kočku, ale ta je tak zmlsaná, že by se za žádnou myší nehnala. Važte si sousedovic kočičky. To já musím myši chytat sama...Fakt, není to sranda.
Dobrý den. Kočka je masožravec. Nedá se zabránit, aby nosila mrtvé myši, k vašemu domu.
Jak už píši nahoře rádci, raději mrtvé myši, než živé. K nám do zahrady, kde hnízdí hodně různých zpěváčků, chodí velký, sousedův kocour. Když sedí nahoře na stromě, vypadá jako malý rys, je krásný. Vadí nám, že žere, malé ptáčky. Nedá se nic dělat, je to příroda. Jen můj názor.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.