Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak přemluvit rodiče aby my koupili psa

Od: eniska* odpovědí: 9 změna:

Ahoj je mi 10 let a už od svích 4 let chci psa ale mama ani tata mi ho nechcou koupit.*plac*Tata protože psi nesnáší A mama protože už máme jednoho. A já bych těla Pražskýho krysaříka*srdce* ale mama chce bulteriera že se bojí že ho zašlápne. A já jí říkám že na něj budu dávat pozor. tak mi prosím napište jak je mám přemluvit prosím *plac*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

monkeyking*
hodnocení

0x

Krysařík je děsně náchylný na nemoce! A počkej tak 3 roky - to už tě omrzí :D :D

hankauk*
hodnocení

0x

Enisko, dost tomu nerozumím...?! Máma ani táta psa nechtějí koupit. Ale maminka chce bulteriera, protože by mohla krysaříka zašlápnout. Jednoho psa už máte a táta psi nesnáší. Pokud už máte jednoho psa, proč chceš dalšího?! Kde bydlíte? V domě se zahradou nebo v paneláku? Víš, mít psa je obrovská zodpovědnost. Jestli bydlíte v paneláku, tak si dost dobře nedovedu představit, že byste měli dalšího psa v bytě a že bys je třeba chodila v deset večer venčit? Jestli je to tento případ, tak ty bys měla psa jen na potěšení, ale starost by zůstala na rodičích. Pes také stojí peníze - žrádlo, veterinář, atd... Nechceš si počkat, až vyrosteš a budeš bydlet sama?

eniska*
hodnocení

ahoj Hani mamka psa už má a je mu 14 let a já chci dalšího protože chci aby byl muj protože když se mazlim stim jejim tak na mě řve bydlíme v paneláku starat se budu oněj já nechcu si počkat

hankauk*

Enisko, tak v takovém případě bych si počkala, až budu velká a koupila si pejska, až nebudu bydlet s rodiči. Podle tvého vyjádření usuzuji, že ti psa nikdo nekoupí a když rodiče (maminka) koupí psa, tak takového, kterého bude chtít ona. Nechápu, jak někdo může mít psa a tvrdit, že je jen jeho. Můj přítel měl pejska, když jsem ho poznala. Přítel mi nikdy neřekl, že je pes jen jeho. Je náš. *slunce*

iz*
hodnocení

0x

@eniska , přesvědčí tě někdo, abys udělala něco, co udělat nechceš? Jak?

Stejné je to s tvými rodiči, nechtějí-li dalšího psa, nepořídí ho.

Kromě toho si to představuješ poněkud podivně - že by pes měl být jenom tvů. Jak si to představuješ?

Dva psi v paneláku mohou být problém, může to vadit sousedům i majiteli domu.

Tvrdíš, že se o něj budeš starat, ale krmení, veterináře plus další výdaje ponesou rodiče (tebe minimálně do 15 let nikdo nezaměstná).

Podle mne nezbývá než si počkat, až si psa budeš moci pořídit sama.

trixie*
hodnocení

0x

Ahoj,Jsem Terka a je mi 11.Podobnou otázku jsem dávala taky,tak se můžeš podívat na moje odpovědi.Víš co?zkus to ,tak,že se starej o svého psa co už máte abys dokázala že se o něj umíš starat.Mamka pozná že ho máš ráda a že se o psa dokážeš starat,ale já bych počkala až budeš starší :) tak ve 14i už by si mohla pejska mít :) mě se líbí tenhle pejsek a já doufám že ho jednou budu mít :) je to velký švýcarský salašnický pes :)

Jak přemluvit rodiče aby my koupili psa
micinka123*

trixie - je to pěkný pes, ale taky se mi líbí Labradorský retrívr *srdce* My ho na jaře budeme mít :)

eeeelllliiii
hodnocení

0x

já nemám žádného ale moc a moc bych ho chtěla ale rodiče ne

micinka123*
hodnocení

0x

@eniska My psa budemem mít :) je mi 13 a máme doma 1 kočku (venku máme kocoura). Pes je opravdu velká zodpovědnost. Všechno stojí peníze (kvalitní krmivo, veterinář, potřeby, cena psa). Máš našetřené nějaké peníze? Myslím, že to rodičům dost pomůže. My jsme se domluvili tak, že rodiče mi koupí psa a krmivo jim doplatím. Potřeby si nakoupím sama za své peníze. Jinak krysaříka má moje teta a je to opravdu torpédo, je hodně divoký.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]