Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bílá tekutina z oka

Od: susenka* odpovědí: 6 změna:

Jak jsem psala tak kotě mělo takové"ospalky" u očí a teklo mu z nich, vetka mu dala nějaký kapky na Otitis. Ale teď jsem se na něj byla podívat a z očí mu teče nějaká bílá tekutina. Co to je?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

drejdl*
hodnocení

0x

Nejspíše zánět spojivek, kočky jsou na ně dosti náchylné. Bude potřeba antibiotikum v kapkách, nejlépe Floxal kapky.

kejki
hodnocení

0x

Pokračujte v kapání, ono se to vyčistí.

hodnocení

0x

Chodí mi domů všelijaké opuštěné kočičky a já je krmím. Tyto záněty mají už koťátka, uvařila jsem heřmánek a očička vymývala odvarem. vyhojilo se jim to.

moncuskr
hodnocení

0x

Mám už starší kočičky, bydlím na baráku takže chodí na zahrádku. Oběma tečou očička. Byla jsem s tím u veterináře a řekl, že mají alergii a doporučil pouze vymývat čistou vodou. Samozřejmě nevím co ty vaše ale umýt jim očička čistou vodou určitě není na škodu :).

anca123*
hodnocení

0x

My jsme měli trochu jiný případ *nevi* Měli jsme malou kočičku, která dostala melou infekcí očička. Vy mývali jsme to každý den heřmánkem a bylo po problému. *palec* A to mi doporučila taková hodná paní.

des*

My dáváme koťatům mast,Ophtalmo -framykoin,za týden je to pryč.Mast dostanete od obvodního,stačí že vás svědí oči.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]