Nejste přihlášen/a.
Moji rybičky, které normálně mají plavat uprostřed akvária plavou porad nahoře u hladiny, jako kdyby jim docházel vzduch, ale filtr mají zapnuty a bezi jim naplno. Taky mě napadlo ze mají hlad, ale najíst sem jim dával, takže to tím není.. Teplotu akvária mají dobrou... Drive si vždycky hrály ale teď jsou tři z nich na hladině... Ostatni jsou v pořádku. Co je s nimi? Preji krásný večer.
Děkuju moc, bohužel to trápí jen tři rybičky - jednu parmičku (mám celkem dvě) a dvě ty rybičky, co jsou na ubrázcích výše (mají takové dlouhé ploutve na bříšku, jako sukénky) Dooprady nevím, co mám dělat, nechci, aby mi pošly, protože je mám hrozně rád. Pokusím se udělat, co jste napsal, snad to zabere. Ještě jednou velké díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.