Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Cévkování u kocoura

Od: sonik* odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chtěla bych se optat, zda je možné u britského modrého koucoura (10 let) nasadit jinou léčbu než je

Hill's Prescription Diet Feline - S/D. Náš kocourek byl již 2x cévkovaný a i přesto, že je již 3 rokem na těchto speciálních granulích jde se vyčůrat jen 1x za den a to mi přijde opravdu málo. Na veterině mi bylo zděleno, že to stačí, ale mě se to opravdu zdá málo. Mohla bych poprosit o Váš názor? Předem děkuji

Soňa B.

Cévkování u kocoura

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Překrásný kocourek, oči jak jantar. Paráda! *palec*Pokusili jste se tenhle broblém konzultovat s jiným vetem? Třeba i telefonicky nebo na jeho, jiných, stránkách zadat dotaz. Když s mými pejsky nebylo dobře, vždycky jsem konzultovala s jiným vetem, který měl třeba úplně jiný názor. Úplně klidně z jiného města. Oplatilo se mi to. A když už nic jiného, měla jsem klid, věděla jsem, že je to vpořádku.;)

kejki
hodnocení

0x

Ano, když jsou v zimě doma, jdou se vyčůrat často jen jednou.

Zkuste si pročíst royalcanin.cz/... jestli máte správnou dietu.

itzhaki
hodnocení

0x

Dobry den, ja mohu potvrdit, ze memu kocourkovi pomohl Royal Canin Urinary a take mu dost chutna, jsou to granule, ktere ty kaminky co se jim tvori v mocovych cestach rozpousti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]