Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké rybičky k bojovnici?

Od: cesmina* odpovědí: 6 změna:

20.12.jsem založila malé 30l akvárko.Mám tam rostliny( zatím sagitarie a echinodorusy),topítko,filtr.Chci do něho jednoho" beťáka " a pár malých rybek(4-6).Jaké by to mohly být.Děkuji Cesmína

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

3x

doporučuji ryby rodu Corydoras, jsou to poměrně nenároční sumečci, poměrně atraktivní a dorůstající malých rozměrů je Corydoras panda, jiné ryby bych k Betě nedával, pokud to budou drobné tetry, tak jim on může ubližovat a nebo mohou ony jemu okusovat jeho závojoé ploutve. Bety by měly být chovány samostatně

jiri99*

Corydoras bych do tak malého akvárka nedoporučoval. Je to hejnová rybka, kdy by mělo být alespoň 6 - 10 kusů a to při min. cca 60ti litrů.. Pokud je jich menší počet, rybky jsou "nervózní", a schovávají se.. :( Samozřejmě je tak jistě spousta lidí má a rybky to přežijí, jen to není úplně ideální..

Hledej zde rybicky.net/... určitě najdeš odpověď. :)

hodnocení

0x

No co já se dočetl tak bojovnice jedině samec sám , pro páření 2 samice kterou stejně 1 zabije druhou se spáří postaví pěnové hnízdo ta naklade jikry a tu poté také zlikviduje . Stačí ci předvádí náš nemo ,jak se na něj podívám zblízka *smich*

cesmina*
hodnocení

Děkuji Vám za rady.Cesmína

lucka321*
hodnocení

0x

Bojovnice Betty jsou nepřátelské a samotáři. Mají rádi svůj klid, jelikož když se tam objeví 2. ryba zaútočí, sní... Jestli to neudělá ona tak si ta rybka bude okusovat její krásné ploutve. Takže jestli jste si ještě nepořídila Bettu, tak jestli chcete mít více rybek, jedině bez Betty.

cesmina*
hodnocení

Nakonec bojovníka nemám.Toho modrého už neměli.Máme malinké hejníčko neonek.Cesmína

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]