Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kotě a jaké granule?

Od: susenka* odpovědí: 10 změna:

Dobrý den, jak jsem psala našla jsem kotě a pro začátek jsem koupila granule Royal Canin, kocourovi sednou, ale chtěla bych poradit nějaký trošičku levnější, ale kvalitní, rozhodně mu nebudu kupovat ty supermarketové hnusy. Chci, aby prospíval, a proto se ptám jakou značkou granulí krmíte/krmili jste svá koťata?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hoummy*
hodnocení

0x

Friskies a Propesko, nejsou ani špatné granule z Kauflandu s tím K.

wanesa*
hodnocení

0x

Royalky jsou jedny z nejlepších granulek jak pro koťátka,tak pro dospělé kočky.Moje kočky taky na nich vyrůstaly,zkoušela jsem změnu Brit Care,Hills,málo platné raději by nejedly nebo měly z jiných průjem Takže jsem si sehnala za ty 3 roky co je mám nejlevnější a nejlepší stránky na netu,kde kupuji rovnou 10kg a tam Vás vyjde kilo cca na 120Kč.Tak jsme u nich zůstaly (moje milujou Siamese,to mají základ a k tomu další 2 -3 druhy .Jednou jak kočka ochutná Royal Canin,nechce už jiné:)Tady jsou stránky: happypet.cz/...

Kotě a jaké granule?

hodnocení

0x

http://www.ejmi.cz/ *hej*Souhlasím s Wanesou. Je třeba najít dodavatele a kupovat ve velkém. Já, sice pro psa, ale odebírám v Ejmi, kde mám dopravu zadarmo a 1 kg mě výjde na 110 kč. Osmikilový pytel máme, pro jorka, třičtvtě roku ve studené spižírně.. Roylky jsou superpremiové krmivo a pytel vydrží dlouhou dobu.*jasne*Wanes, nemůžu odolat a musím dát ještě dceřiny kocoury. Edík, ten menší, už od té doby, kdy vznikla fotka, ztmavnul a je asi tak jako váš. :D

Kotě a jaké granule? #2
wanesa*

Já jsem už někde na ty vaše kočky koukala.Jsou náádheré.Já jsem prostě na ty orientálky taky.Mám doma Ocicat-kočku a sejšelského kocourka.Taky hodně ztmavnul,tady je ještě jako ko´tátko,a dneska už má 7 kilo ale vypadá jako chrt:)

wanesa*

Tady je..nešlo mi sem vložit obrázek.

Kotě a jaké granule? #3
wanesa*

Ještě jedna

Kotě a jaké granule? #4

Paráda! Takovému kocourovi by člověk měl vykat! :D

wanesa*

Já kdybych nebyla sama,.tak si pořídím klidně ještě další orientálku.Ale ty vaše jsou tak nádherné hlavně se mi líbí jak mají velikánský uši:)Ten můj je strašně ukecaný a mazlivý,i když to nevypadá má 7 kilo.

metallica*
hodnocení

0x

já mám dva britáčky a nejdřív jsem jim kupovala ty levné ale od veterináře jsem se dověděla že whiskas, friskies apod...jsou to nejhorší prý to obsahuje hodně sole tak jsem začla royal canin a fakt bomba lepší srst a hodně jim chutnali...například hills apod vůbec nechtěli ale jelikož jsou dražší přešli sme na purinu taková zlatá střední cesta ale myslím že royal canin je právem jedničkou.

kejki
hodnocení

0x

V supermarketech je ke koupi Purina, třeba Sensitiv má menší granulky a kocourům hodně chutná.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]