Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, jak jsem psala našla jsem kotě a pro začátek jsem koupila granule Royal Canin, kocourovi sednou, ale chtěla bych poradit nějaký trošičku levnější, ale kvalitní, rozhodně mu nebudu kupovat ty supermarketové hnusy. Chci, aby prospíval, a proto se ptám jakou značkou granulí krmíte/krmili jste svá koťata?
Royalky jsou jedny z nejlepších granulek jak pro koťátka,tak pro dospělé kočky.Moje kočky taky na nich vyrůstaly,zkoušela jsem změnu Brit Care,Hills,málo platné raději by nejedly nebo měly z jiných průjem Takže jsem si sehnala za ty 3 roky co je mám nejlevnější a nejlepší stránky na netu,kde kupuji rovnou 10kg a tam Vás vyjde kilo cca na 120Kč.Tak jsme u nich zůstaly (moje milujou Siamese,to mají základ a k tomu další 2 -3 druhy .Jednou jak kočka ochutná Royal Canin,nechce už jinéTady jsou stránky: happypet.cz/...
http://www.ejmi.cz/ Souhlasím s Wanesou. Je třeba najít dodavatele a kupovat ve velkém. Já, sice pro psa, ale odebírám v Ejmi, kde mám dopravu zadarmo a 1 kg mě výjde na 110 kč. Osmikilový pytel máme, pro jorka, třičtvtě roku ve studené spižírně.. Roylky jsou superpremiové krmivo a pytel vydrží dlouhou dobu.
Wanes, nemůžu odolat a musím dát ještě dceřiny kocoury. Edík, ten menší, už od té doby, kdy vznikla fotka, ztmavnul a je asi tak jako váš. :D
Já jsem už někde na ty vaše kočky koukala.Jsou náádheré.Já jsem prostě na ty orientálky taky.Mám doma Ocicat-kočku a sejšelského kocourka.Taky hodně ztmavnul,tady je ještě jako ko´tátko,a dneska už má 7 kilo ale vypadá jako chrt
já mám dva britáčky a nejdřív jsem jim kupovala ty levné ale od veterináře jsem se dověděla že whiskas, friskies apod...jsou to nejhorší prý to obsahuje hodně sole tak jsem začla royal canin a fakt bomba lepší srst a hodně jim chutnali...například hills apod vůbec nechtěli ale jelikož jsou dražší přešli sme na purinu taková zlatá střední cesta ale myslím že royal canin je právem jedničkou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.