Nejste přihlášen/a.
Veterinař nám doporučil pro naši seniorku labradorku hyperalergenní granule z jehněčího masa,nemáte někdo z vás nějaky druh odzkoušen a napsal by jste nám jak vašemu miláčkovi chutnají.diky
My dáváme našemu Calibra Adult Large Breed Lamb&Rice - nejvíce mu chutnají jako odměna))
popis:
Kompletní krmivo pro dospělé psy velkých plemen o hmotnosti nad 30 kg z jehněčího masa a rýže. Calibra Adult Large Breed Lamb & Rice _ dokonale vybalancované, lehce stravitelné krmivo pro dospělé psy velkých a obřích plemen z jehněčího masa a rýže obohacené o kloubní výživu. Svým složením zaručuje vysokou stravitelnost a snižuje možnost alergických reakcí na krmivo. Obsah bílkovin plně respektuje požadavky pro velká plemena a obsah chondroitinu s glukosaminem pomáhá chránit kloubní chrupavky.
hezký den sépi
Já mám opravdu skvělé zkušenosti s holistickým krmivem Artemis - bohužel jsou jen kuřecí a krůtí. Vaše fenečka je alergická na drůbeží maso? Jinak bych doporučila RC - je to sice hodně komerční ale našemu bobanovi chutnali (dokud jsme s nimi krmili). Eukanubu bych nebrala, bavila jsem se s veterinářkou a kvalitativně hodně klesla od té doby co se vyrábí v Polsku.
doplněno 16.07.12 12:32:Pardon myslela jsem Pro Plan ne RC. proplan.cz/...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.