Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer. Zajímalo by mě jaká plemena koček mají ráda vodu?
můj britáček miluje vodu(britskej modrej) a druhej whiskas ji nemůže vystátale ten první je tak ujetej že chodí ke sprchovému koutu když se jdu koupat a kolikrát si i lehne po sprchování do sprcháče a leží tam celou noc...což právě dělá...když sme měli vanu tak chodil po krajích vany a chtěl se cachtat
je to mazel a zbožnuju ho
celkově je dost chytrej.
a co také má rád pustit sprchu a packou chytá vodu a ještě když mu namočím srst a je rozčepířenej to se pak honosí
Moje kočky mají rády vodu.Ale teď jak to myslíte.Jestli hodně pijí nebo se v ní máchají.Moje obě pijí až moc,a mám s kým porovnávat,protože celá naše rodina má doma kočky aněkteří členové podezírají své kočky,že vůbec snad nepijí,za to ty moje mají 3 misky a ještě fontánu a jen vejdu do koupelny už sedí ve vaně a chtějí pustit vodu jako kdyby chudinky vodu doma nemělyJe pravdou že kočička( plemeno Ocicat) té ani nevadí,když venku prší a sedí si na balkoně třeba i v bouřce i když je mokrá.Za to Samík-plemeno sejšelské jak slyší první kapky,už zdrhá z balkonu se raději schovat po postel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.