Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
Mám doma Labradorského retrívra a za poslední 2 dny se její chování zcela změnilo. Tento měsíc se hárala a utekla. Ihned jsme jí našli a dovedli domů. Bylo vše v pořádku, ale tento týden se zcela změnila. Z hyperaktivního psa, který normálně jedl se najednou stal klidný pes. Nelibí se mnou její klidně chování... Dále minimálně jí, zvrací a bolí jo nohy. Nevím o žádně příčině, tak mně to zaráží.
Prosím Vás o radu. Děkuji.
Může to být cokoliv. Špatnou náladou počínaje, falešným březím konče. Kdyby byla opravdu březí, nic by se nedělo. Ačkoliv. . . Jak dlouho byla z vašeho dohledu?
Z dohledu byla minimálně půl hodinky a potom jsme ji našli. Mám jen strach, aby to nebyla nějaká smrtelná nemoc (převrácený žaludek anebo otrava...). Je dost možné, že stihla sexuální styk ,protože utekla se psem, ale jistý si nejsem.
Napadlo vás zavolat veterináři nebo zkusit veterinární pohotovost?
doplněno 29.12.12 16:12:Tak tam zajeďte, případně volejte jiného. Rozhodně Vám poradí/pomůže více, než my laikové, kteří psa ani nevidíme.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.