Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nějaká dobrá stránka o kočkách

Od: banaa odpovědí: 9 změna:

Neznáte někdo nějakou dobrou stránku o kočkách(péče,výživa,výchova..) Může být klidně i v angličtině.

Jo a ještě bych se chtěla zeptat kolik tak stojí očkovaní v malém městě?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

www.kocky-online.cz

Poradna se mi tam zdála na první pohled divně členitá, ale dá se tam vyznat. Dozvíte se tam všechno.

hodnocení

0x

miciny.cz/... *jasne* modrý kocouř.cz ;) www.hanazertova.cz *jasne*

doplněno 12.07.12 22:06:

search.seznam.cz/...

joudic*
hodnocení

0x

Ja myslim, ze tohle je povinnost pro kazdeho "kockistu" :)

joudic, za tenhle link děkuji mnohokrát. Měla jsem ho a při poruše pc jsem o něho přišla. Mám obrovskou radost. *pusa*

labut27*
hodnocení

0x

kejki
hodnocení

0x

Pokud se jedná o základní očkování PCHR 300,- a první se opakuje po 14 dnech, pak po roce. Pak jsou ještě další, ale tohle je základ.

jokr
hodnocení

0x

Všechno nevím, ale když chcete něco posuzovat, musíte o tom něco vědět. Například mi poraďte, která je dobrá a špatná kniha. Nejdříve musíte toho hodně přečíst... Když budete něco vědět o zvířatech, tak budete prchat od website, kde zvířátka papají, hajínkají či blínkají...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]