Nejste přihlášen/a.
Dobrý den mám teprve 3.měsíční morčátko které piští ale kdyz mu dám najíst tak na chvilku přestane a potom zase začne .
Co mám dělat?
Upozorňuje na sebe - morčata jsou známa tím, že by mohli stále něco hlodat ... dej mu do klece větvičku ,aby se zabavil , obrušoval si zuby a neměl dlouhou chvíli. My měli morče a to pokaždé když někoho v místnosti vidělo, pištělo a chtělo něco - na zub... protože si na to zvyklo, že mu dáme . Vodu mu často vyměňuj v pitítku a má rád seno jako podestýlku pěkně vystlat klec a ono si na senu pěkně pochutnává- prostě žere pořád . Do jednoho rohu mu dávej víc, tam mu udělej záchůdek a je důležité aby si zvyklo na jedno místo , pak i když ho pustíš ven - přiběhne udělat potřebu do klece .My ho tak měli naučeného.
Já když měl morče, tak jsem ho choval jen v bedýnce od zeleniny ( teda byly asi 4 spojené dohromady), ale kdykoliv jsem přišel domu a odložil si klíče tak hnedka začalo pištět jako blazen, musel jsem jít a dát mu něco dobrého. To samé bylo ráno. Stálo v rohu bedýnky a koukalo na mě, jakmile jsem udělal pohyb, že jsem vzhůru a vstávám, okamžitě řev na celej barák, dokud jsem ho nenakrmil. Takže to moje morče pištělo jen když něco chtělo k jídlu a vědělo že už jsem někde blízko.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.