Nejste přihlášen/a.
Dobrýden,
ono to zní legračně, protože jsem paní středního věku, ale miluji večerní posezení na zahrádce a jakmile se začne trochu stmívat, příletí chroust (prý babka dle sousedů), ale pořádný, který mě opravdu pronásleduje. Neubráním se téměř ani proudem vody - když právě zalévám, ničím, než úprkem. Prý se může zaplést do vlasů - jakoby o to usiloval. Vrčí a útočí ni na hlavu, pak na pár vteřin odlétne, když se oženu, a o to agresivněji zaútočí znovu. Na manžela nereaguje. Již jednou se mi to takto stalo při procházce na poli, kde manžela si nevšiml, ale mě pronásledoval půl km. Co s tím prosím? Děkuji moc. Pavlisová
Nejjednodušší řešení je "plác!"...
Ovšem pouze za předpokladu, že se jedná stále o toho jednoho nepoučitelného chrousta...
Správně,nech brouky žít
Osoby s podobným jménem
Josef Chroust
Karel Chroust
Ladislav Chroust
Libor Chroust
Lubomír Chroust
Luboš Chroust
Lumír Chroust
Marek Chroust
Martin Chroust
Michal Chroust
Miloslav CHROUST
Miloš Chroust
Miroslav Chroust
Pavel Chroust
Petr Chroust
Radek Chroust
Robert Chroust
Roman Chroust
Rostislav Chroust
Rudolf Chroust
treba jde po parfemu, samponu atd. ..napadlo me reseni za kilo :D badmintonove palky z tesca apod., a jeste si pinknete bedas s manzelem az bude hezky
Kdyz si budem hrat na zviratka, a Sekora a tak, tak vam nezbyde nic jineho, nez badmintonistou prekvapeneho chrobaka odchytit do sklinky, a pri pristim vylete ho odvezt vypustit nekam za kopecky Nebo ho muzete ztrestat, a chovat si ho v akvarku
No a nebo mu to holt vysvetlite rovnou tou palkou
ale je to uz na muj vkus az moc hmoty, abych ho jen tak rozdrtil...
Babka vypadá jako takový menší chroust a mohu říci, že jsem ho už neviděla snad desítky let. Jmenuje se Listokaz zahradní a za mého dětství jich bývalo mnoho.
Chrousti ani listokazi neštípou, nekoušou, nezapletou se Vám do vlasů, prostě nijak vás neohrozí. Jenom na pokožce jemně škrábou, kdyby Vám ho třeba někdo dal za krk.
Vidím to tak, že babka si chtěla podebatovat v kruhu jiných babek, a tak si vybrala právě Vás. Děda ji nezaujal, s ním by těžko probrala ženské problémy. Proto útočí na Vás. Nic jí nedělejte, neubližujte jí a nebojte se jí. Žihadlo ani zuby nemá a nijak Vám opravdu neuškodí. Jaga.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.