Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krecek - Rozdelena mladata

Od: darkegg odpovědí: 4 změna:

Zdravim, rano jsme si vsimli nove narozenych mladat, jak sou rozdelena, 3 v hlavnim domecku a 6 v druhem. Samicka se stara jen o ty v hlavnim domecku. Mame se pokusit mladata sjednotit? dekuji za rychlou odpoved

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Dobrý den. Pohlaďte mláďata o které se stará a pohlaďte ta, která jsou vedle, aby pach byl stejný a smíchejte je dohromady, jinak odejdou. To je to nejlepší podle mne. Sledujte co bude dělat. Jen můj názor.

doplněno 05.07.12 12:18:

Prohlédněte mláďátka, co jsou vedle, zda nejsou nemocná, nebo nějak zraněná.

doplněno 05.07.12 12:19:

První hlaďte mámu, ať máte pach mámy, pak dětí o které se stará a nakonec, ty co nechce.

darkegg
hodnocení

Dekuji za odpoved, ale vsude jsem cetl ze na mladata se nesmi sahat kvuli tomu ze by je samicka nechala kvuli tomu ze sou citit lidskym pachem.

Tak to bylo u nás. Máte doma gumové rukavice, maminka na úklid? Tak vezmete rukavice a přeneste je rukavicí. Když je necháte, kde jsou tak odejdou. Náš křeček to udělal jen jednou a mláďata jsme přenesli dohromady. Všechna přežila.

doplněno 05.07.12 12:26:

Když nejsou rukavice, tak čistý bavlněný hadřík a brát je opatrně do hadříku.

doplněno 05.07.12 14:04:

Jserm ráda, že to tak dobře dopadlo. Mějte se pěkně, ať vám rostou.

darkegg
hodnocení

tak jsme jedno prendali bliz a mama je zacla hledat a prenesla je vsechny do hlavniho domecku

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]