Nejste přihlášen/a.
Zdravim, rano jsme si vsimli nove narozenych mladat, jak sou rozdelena, 3 v hlavnim domecku a 6 v druhem. Samicka se stara jen o ty v hlavnim domecku. Mame se pokusit mladata sjednotit? dekuji za rychlou odpoved
Dobrý den. Pohlaďte mláďata o které se stará a pohlaďte ta, která jsou vedle, aby pach byl stejný a smíchejte je dohromady, jinak odejdou. To je to nejlepší podle mne. Sledujte co bude dělat. Jen můj názor.
doplněno 05.07.12 12:18:Prohlédněte mláďátka, co jsou vedle, zda nejsou nemocná, nebo nějak zraněná.
doplněno 05.07.12 12:19:První hlaďte mámu, ať máte pach mámy, pak dětí o které se stará a nakonec, ty co nechce.
Dekuji za odpoved, ale vsude jsem cetl ze na mladata se nesmi sahat kvuli tomu ze by je samicka nechala kvuli tomu ze sou citit lidskym pachem.
Tak to bylo u nás. Máte doma gumové rukavice, maminka na úklid? Tak vezmete rukavice a přeneste je rukavicí. Když je necháte, kde jsou tak odejdou. Náš křeček to udělal jen jednou a mláďata jsme přenesli dohromady. Všechna přežila.
doplněno 05.07.12 12:26:Když nejsou rukavice, tak čistý bavlněný hadřík a brát je opatrně do hadříku.
doplněno 05.07.12 14:04:Jserm ráda, že to tak dobře dopadlo. Mějte se pěkně, ať vám rostou.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.