Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pes štěká celou noc - jak na to

Od: maslo odpovědí: 2 změna:
Potřebuji poradit se svou tříletou fenou Zlatého Retrívra.Začala noc co noc štěkat a budí s tím celé okolí.Vydrží tak i několik hodin,přestože je na zahradě s Rotwailerem s kterým vyrůstala od malička a ten je v klidu.Nevím co s ní,sousedi jsou z toho už nervozní.Děkuji za pomoc.Lenka M.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

al bunda*
hodnocení

1x

Já zavírám psy na noc do baráku. Zkus to. Třeba je těch dojmů na ni moc. Nevím jak u vás, ale tady mi chodí ježci, srny, kočky... Nebo štěkají vzdálenější psi a ti moji se přidávají.
Zkus ji zavřít do domu, třeba to pomůže.
Hezký den

golemiwo*
hodnocení

1x
Mám zkušenost takovou,že když pes štěká v noci bezdůvodně,tak jej polít studenou vodou a třeba opakovaně,ale pomohlo to.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]