Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

KOČKA - Nekoupil jsem Caniverm

Od: maxwellsss odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, podle instrukcí jsem měl kočce "Za měsíc a pak po půl roce koupit Caniverm."

Já jsem ten lísteček ale ztratil a našel jsem ho až po 8 měsících.

Je to závažné že jsem to kočce nekoupil? Mám tak učinit ihned?

Budu vděčný za všechny rady, jen doufám, že z toho nebude nic vážného.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ron*
hodnocení

4x

Dobrý den.

Nic se nestalo, ale kupte ho co nejdříve. Lepší později než vůbec.

Vaše kočka by mohla mít střevní parazity, stala by zdrojem infekce pro další zvířata, která se snadno nakazí, například během venčení.Někteří střevní parazité psů a koček jsou přenosní na děti i dospělého člověk. Riziková jsou místa s vyšší koncentrací psů a koček na menším prostoru.

Naše kočky Caniverm bez prolému sežerou, když jim ho dám do kousku uzeniny nebo masové kočičí kapsičky.:)

kejki
hodnocení

0x

Pokud kočka má přístup ven, může mít parazity už 14 dní po léku, takže to zase tak neprožívejte. A hlavně odblešovat, protože blechy přenášejí tasemnici.

hodnocení

0x

Asi řeknu něco odpudivého, ale když jsem pracovala ve školce, vždycky, když jsem šla utřít dítěti zadeček a spláchnout, vzala jsem si brýle, nadechla se, zadržela dech a na hovínko koukla. Díky tomu jsem objevila pár začervených dětí. Po Dorotce hovínka sbírám a taky vždycky nenápadně kouknu. U koček, zvláště pak, když hovínko zahrabou do steliva, je to obtížné, ale čas od času by se mělo!*cert*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]