Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pomník na hrobeček pro psa

Od: norbertnovi odpovědí: 8 změna:

Dobrý den, kdo dělá texty, které jsou vyřezané, nebo spíše vybroušené do různým pomníků, nebo kamenů? A kolem jaké ceny se to pohybuje, chceme nějaký malý pomníček a né moc drahý. Děkuji :-´)

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Omlouvám se, ale nevím. Mám největší a nejkrásnější pomníčky dva. Mám je v srdci a v hlavě.*modla* Myslím si, že ostatním lidem je to jedno, že na ty dva moje milované pejsky nikoho nemusím upozorňovat.*mala*

Každý máme svůj názor,každý kdo knám příjde se na pomníček podívá a nestalo se ještě že by se někomu nelíbil.Pejskaři ví o čem je řeč a ti ostatní rozumní to chápou.

Pomník na hrobeček pro psa

Tento psí hřbitov z roku 1933 je v hlubokých lesích na Šumavě

martinaa*
hodnocení

1x

U každého většího hřbitova je kamenictví nebo kamenosochařství, a kameníkům je dle mne jedno, zda dělají náhrobek člověku, nebo psu... můžete si vybrat z rozličných typů a velikostí náhrobku, určit si, co na něm bude vytesáno (obvykle se platí za jednotlivá písmena).

Cena těžko říci, každý kamenosochař to má jinak...

hodnocení

0x

Když mi umřel pejsek,tak jsem ho pohřbil na zahradě a v přírodě jsem našel větší kamen na který jsem přilepil nápis z mosazi,který mi vyrobil ve výrobě náhradních klíču za 200kč 10x5 cm destička

hodnocení

0x

Dobrý den. Pomníček pro pejska je možné nechat udělat v každém kamenosochařství, většinou jsou u každého hřbitova. Jestli budete chtít malou desku s nápis, tak se cena v dnešní době může pohybovat přes 1000,-Kč i více. V řekách jsou krásné placaté kameny, omleté vodou, které se dají použít, jako deska pro pomníček pejska.

Nápis si necháte udělat v zámečnictví, na mosazené destičce,( nebo v Globusu, kde dělají klíče, opravují boty, mají hotové mosazné destičky), nápis vám tam udělají do dalšího dne. Cena asi 300,- Kč. Jen můj názor.

kamenik
hodnocení

0x

Záleží kdo si co vybere za materiál a tvar ale sekané písmenko vychází 100kč,m2 žule 3cm síla vychází asi 2500kč.

maia
hodnocení

0x

My jsme si vytesali textík sami do kusu pískovce, pejsek nám leží uprostřed lesa, a ani po pár letech se text neztratil a vypadá to pěkně.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]