Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč moje kočka při drbání vždycky vymňoukne?

Od: icecream* odpovědí: 5 změna:

Vždycky když drbu kocoura nad ocasem, nejprve ztuhne, pak ke mně začne natáčet hlavu a tváří se spokojeně a najednou děsně vymňoukne. Nevíte proč? (Vypadá to trochu jako kočičí orgasmus.)

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

figurek*
hodnocení

1x

Mňáááááááááááu to je paráda. Máte právdu, je to orgáč. Kočky i kocouři tam mají velmi citlivé místo. Kdyby vaše něžnosti nesnášel a vadily by mu, pak buďto uteče nebo sekne drápem.

Většina pejsků také miluje drbání nad ocasem. ;)

ron*
hodnocení

0x

Tak ho hlaďte někde jinde. Třeba ho za ten ocas taháte. Nejspíš víte sám, proč najednou děsně *sok*vymňoukne.

jokr
hodnocení

0x

Poslyšte... Nejprve ho přestaňte drbat v místech, kde takto reaguje a dále při návštěvě veterináře to laskavě sdělte veterináři Veterináře poznáte podle toho, že má před jménem MVDr., jinak se ordinace od humánní medicíny příliš neliší.
Jeví se mi, že v těch místech bude mít váš kocourek absces.

kejki

Spíš se přikláním k přirozené reakci kocoura. Můj to taky toleruje asi 2 vteřiny a pak naznačí, že ne. Sousedovic kočička je diplomatičtější, jednou přejet přes hřbet můžu, podruhé mňoukne a potřetí jde do ostrých.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]