Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rekvalifikace na ošetřovatelku zvířat

Od: keliska001 odpovědí: 2 změna:

Dobrý den. Chtěla bych podstoupit rekvalifikaci naÚP a to na ošetřovatelku zvířat,ale nevím,zda-li je to v mém případě možné. jsem vyučena v techn.oboru s tří letým oborem bez matury,dnes jsem na ÚP a běhám po všelijakých brigádách,ale mým snem je pracovat jako ošetřovatelka zvířat (ne veterina),ale zkrátka jen ošetřovatelka (Např. krmení velblouda není také sranda:)),vím,že musí člověk ledacos vědět o chování zvířat atd atd,je mi jasné,že je to velká zodpovědnost,akorát nevím,jaké pravomoce na to musí mít člověk. Bydlím už od malička skoro 30 let na vesninci a za ta léta jsme měli několik let snad všecka hospodářská zvířata (kromě koní). Už jsem také dělala někollik měsíců v kravíně,prasečáku. Takže tato práce mi rozhodně nevadí a poslední dobou stále víc a víc ke zvířatům inklinuji. Dnes mám nožnosti využít místo v Zologické zahradě,ale právě nevím,jako toho dosáhnout,co musím vše absolvovat,abych alespoň měla šanci místečko získat. před pár lety mi někdo říkal: "pokud nemáš veterinární školu,jsi bez šance"... Myslíte,že je to pravda? Já si ale myslím,že to přeci tak horké s tou školou nebude... nebude přece jen stačit ta rekvalifikace? Co mám dělat pracovat mezi exotickými zvířaty je můj sen.

Všem doěkuji za odpovědi.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

borax*
hodnocení

1x

Taková rekvalifikace není. Já jsem musela na dálkové studium na zemědělku 3 roky...co se týká exotických zvířat, tak ta dálkové studium neotvírá. Taky jsem měla zájem... A zoo? Tam je nával a často dělají ošetřovatele a krmiče i vysokoškoláci z veteriny, obávám se, že je to pro Vás ( i mě) pasé. :( Bohužel...

pacourek*
hodnocení

0x

Mají pravdu bez školy se neobejdete v zoo pracuji chovatelé minimalně se střední školou chovatelského směru .Rekvalifikace stačit nebude protože většinou je stavěna na hospodařská zvířata (o rekvalifikaci na ošetřovatele exzotických zvířad jsem nikdy neslišel)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]