Dobry den, zadam nekoho kdo by mi poradil s chovem zakrslych kralicku. Mam 5 mesicu starou samicku a nedavno jsem si k ni poridila 8 tydnu stareho samecka. Samicka ale samecka neustale kouse a napada musela jsem je oddelit. Vi nekdo v cem je problem?
Podivej se na dotaz s názvem novy kralicek od hanny.Ale u tebe to asi bude něco jiného.A proč jsi pořizovala samečka s samičceAby ses pak nedivila když najdes v kleci mimouše.Ale problem bude asi vtom že sameček na samičku doráží ale ona ještě neni k páření připravená a proto ho odhání kousáním.Asi si myslíš že to neni možný aby spolu měli mladý, když je sameček tak mladej.Ale já jsem jednou moji samičku (1 rok) nechala běhat po zahradě s kamarádčiným samečkem (skoro 9 týdnů) a pak sem byla v šoku z toho že moje holčička má čím dál tím víc větší břicho a staví si v kleci hnízdo.Naštěstí jsem pak ty tři hladové krky udala.Tak hodně šťěstí
vladka*
Kralicka jsem pozorovala poctive ani si neprisel k samicce cuchnout. Samicka na nej okamzite zautocila. Je doopravdy moc malinky urcite mimca jeste v hlave nema. Samozrejme jsem si jej poridila kvuli potomstvu. Doopravdy na samicku nedorazi.
al bunda*
KRÁLÍKY NEMŮŽEŠ CHOVAT V PÁRECH. NELZE MÍT SAMCE A SAMICI V JEDNOM KOTCI (KLECI) POHROMADĚ
jE NAPROSTO NEZBYTNÉ JE CHOVAT ODDĚLENĚ. Jinak si tady projdi sekci o zvířatech. O králících tam toho najdeš spoustu.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.