Nejste přihlášen/a.
Dobry den chtěla jsem se zeptat mame doma kocoura je mu 10 let je vykastrovany.Mame problém stím že pořad chodí na zachod a čura krev jsou to jen kapky.Je to nepříjemné jak pro měj tak pro nas.Poradtě čím to je a co mužem dělat.Děkujeme za odpověd
Kočky mívají problémy s ledvinami velice často. Proto jsou i granule dělané tak, aby nezatěžovaly ledviny. CXhudinka malý. Zkonzultujte takový závažný problém s vetem po telefonu. Snažte se odchytit trošku moči a zajděte na veterinu. Odeberou mu krev a zjistí co se děje.
Neváhejte, musí se trápit a je to velice závažné.
Myslím si, že antibiotika pomůžou A napište, prosím, jak jste dopadli.
Fascinuje mě, jak spousta lidí místo aby volala nebo dojela na veterinu, píše na internetovou poradu. Jednou jsem dokonce na jedné veterinární poradně četla dotaz: " Dobrý den, prosím rychle poraďte mi, můj pes snědl návnadu na krysy, může se mu něco stát?"
Fakt nechápu. Vždyť ani to zavolání už dnes skoro nic nestojí a myslím lepší, než něco zanedbat. Chápala bych dotaz v případě, že si veterinář neví rady, tak chci vědět, jestli se to nestalo někomu dalšímu, kdo by poradil. Ale prvně psát na internetovou poradnu?
Omlouvám se, že to píši sem, ale četla jsem už víc takových dotazů a nedalo mi to. Proti tazatelce nic nemám , toto zřejmě nebude problém, který by se musel urgentně řešit.
Abych tedy napsala alespoň nějakou odpověď: Radím, zavolejte k veterináři a uvidíte, co Vám řekne.
Urgentní to opravdu není žere a pije normalně v ohrožení života! kdyby bylo nepsala bych a hned bych jela k veterinaři ale moc děkuji za odpovědi
Já si myslím, že když je v moči krev, tak to urgentní je. Každopádně, chce to telefonickou konzultaci. S jakýmkoliv vetem. Třebas z jiného města!
Proto jsem psala, že to není nic proti Vám, jen prostě už jsem to někam chtěla napsat delší dobu a naskytla jste se Vy. Omlouvám se Vám, opravdu to není namířeno proti Vám.
To byste se divila. Muze mit v moci kameny, mocovod se muze ucpat a pak vam behem par hodin kocour pojde. Ptate se v patek, takze nejspis budete cekat do pondeli, nepisete nic o tom, jak dlouho kocour problemy ma. Znala jsem par kocek, co mely problemy s mocovym ustrojim a ani zasah veterinare uz je nezachranil. A ze se ti veti hodne snazili. S timhle neni radno si zahravat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.