Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Naš nemocnej kocourek

Od: wiktorie25 odpovědí: 7 změna:

Dobry den chtěla jsem se zeptat mame doma kocoura je mu 10 let je vykastrovany.Mame problém stím že pořad chodí na zachod a čura krev jsou to jen kapky.Je to nepříjemné jak pro měj tak pro nas.Poradtě čím to je a co mužem dělat.Děkujeme za odpověd

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mrnousek*
hodnocení

1x

Vemte to takhle: Kdyby čuralo krev vaše dítě, tak byste taky jela k doktorovi. ;) Vážně nechci přirovnat dítě ke zvířeti, ale oba jsou živí tvorové a krev do moči opravdu nepatří.

hodnocení

0x

Kočky mívají problémy s ledvinami velice často. Proto jsou i granule dělané tak, aby nezatěžovaly ledviny. *hej*CXhudinka malý. Zkonzultujte takový závažný problém s vetem po telefonu. Snažte se odchytit trošku moči a zajděte na veterinu. Odeberou mu krev a zjistí co se děje. *hej*Neváhejte, musí se trápit a je to velice závažné.

doplněno 22.06.12 16:27:

Myslím si, že antibiotika pomůžou *jasne*A napište, prosím, jak jste dopadli.

skye*
hodnocení

0x

Fascinuje mě, jak spousta lidí místo aby volala nebo dojela na veterinu, píše na internetovou poradu. Jednou jsem dokonce na jedné veterinární poradně četla dotaz: " Dobrý den, prosím rychle poraďte mi, můj pes snědl návnadu na krysy, může se mu něco stát?" *bzum* *bum* Fakt nechápu. Vždyť ani to zavolání už dnes skoro nic nestojí a myslím lepší, než něco zanedbat. Chápala bych dotaz v případě, že si veterinář neví rady, tak chci vědět, jestli se to nestalo někomu dalšímu, kdo by poradil. Ale prvně psát na internetovou poradnu?

doplněno 22.06.12 16:45:

Omlouvám se, že to píši sem, ale četla jsem už víc takových dotazů a nedalo mi to. Proti tazatelce nic nemám , toto zřejmě nebude problém, který by se musel urgentně řešit.

Abych tedy napsala alespoň nějakou odpověď: Radím, zavolejte k veterináři a uvidíte, co Vám řekne.

wiktorie25
hodnocení

Urgentní to opravdu není žere a pije normalně v ohrožení života! kdyby bylo nepsala bych a hned bych jela k veterinaři ale moc děkuji za odpovědi

Já si myslím, že když je v moči krev, tak to urgentní je. Každopádně, chce to telefonickou konzultaci. S jakýmkoliv vetem. Třebas z jiného města!*hej*

skye*

Proto jsem psala, že to není nic proti Vám, jen prostě už jsem to někam chtěla napsat delší dobu a naskytla jste se Vy. Omlouvám se Vám, opravdu to není namířeno proti Vám.

pb®

To byste se divila. Muze mit v moci kameny, mocovod se muze ucpat a pak vam behem par hodin kocour pojde. Ptate se v patek, takze nejspis budete cekat do pondeli, nepisete nic o tom, jak dlouho kocour problemy ma. Znala jsem par kocek, co mely problemy s mocovym ustrojim a ani zasah veterinare uz je nezachranil. A ze se ti veti hodne snazili. S timhle neni radno si zahravat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]