Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Denní hlídání psů

Od: sajka odpovědí: 8 změna:

Drazí majitelé pejsků,
ráda bych Vás touto cestou oslovila a znala Vaše názory. Naprostou náhodou jsem narazila v Americe na jeden velice zajímavý projekt, jedná se o tzv. psí školku, kam lidé ráno zavedou své psí miláčky a po práci si je vyzvednou. Nic neobvyklého, nicméně to byste museli(y) vidět, jak se tam ti psi těší ... Celý den si spolu hrají, mají tam své kamarády a prostě jako školka, jen jsou všichni spokojení, hrají si atp. Právě jsme ve stádiu domlouvání a smlouvání, neboť po 10. letech začínají uvažovat o expanzi do Evropy.
Ráda bych tedy znala Váš názor, především těch, kteří žijí v bytě, mají zvířátka a nechtějí (nemůžou) ho nechávat doma samotná (tj. naše cílová skupina).
Děkuji moc

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hop®
hodnocení

0x

Nejsem sice cílová skupina, ale podobné služby jsou poskytovány a využívány i v jiných zemích, moje neteř je za tuto službu (v zahraničí) vděčná.

Ovšem v českých podmínkách jsem trošku pesimistický, začátek určitě nebude jednoduchý. Do takové psí školky je nutné dost investovat, aby budoucí zákazníky neodradila svým vybavením. Dalším parametrem je rozumná dostupnost pro majitele pejsků, to znamená rozsáhlou síť těchto "poboček", těžko bude někdo vozit pejska 20km daleko, pokud to nemá po cestě do zaměstnání. Cílová skupina bude pravděpodobně těch "vyšších" iks tisíc lidí, cena za tuto školku nebude zanedbatelná, aby to nebyl prodělečný podnik...

Jinak pro pejsky je to určitě pozitivní záležitost, najdou si tam své kamarády, určitě se tam nenudí! *palec*

hankauk*
hodnocení

0x

Super nápad! My našeho psa musíme brát všude s sebou. Od štěněte je zvyklý na lidi a sám to prostě nezvládá. Člověk by občas uvítal, kdyby mohl jen na nákup či si zajít do kina s vědomím, že na něj v autě nečeká pes. Mně se na idea velmi zamlouvá. :)*palec*

doplněno 19.06.12 19:11:

Koukám, že si dneska "šlapu na prsty". Mohl JET na nákup... TA idea. *hi* To mám z toho, že se mi tady náš hafan pořád snaží něco vysvětlovat a já mu nerozumím. *smich*

skye*
hodnocení

0x

Takovéto psí školky už u nás dávno jsou, to jste trochu zaspala dobu.

sajka
hodnocení

Ano, v Brně funguje jedna, to částečně a v Praze jedna ... řekněme na nižší úrovni ... nevidím tu takovou konkurenci :)

Jinak děkuji za odpovědi :)

fram
hodnocení

0x

Psí hotel(y) pro dovču i se školkou na den máme delší dobu:

hotel-psi.cz/...

Je to dobrý nápad, ale ne pro každého psa vhodný. Náš vejtaha raubíř by se tam pravděpodobně s nějakým (co největším) psiskem popral...

hodnocení

0x

Ježiš tohle bych dělala strašně ráda.))no třeba se to jednou povede ;)

buss
hodnocení

0x

Nedívejte se po americe, psí hotely tady jsou, takže trochu pozdě. Otázka je, kde žijete. Chce to velké město. Zjistitěte zájem v místě a ne zde.

martina00
hodnocení

0x

Tak rozhodně je to dobrý nápad. Já bych to samozřejmě uvítala, ale udělala bych nějakou hranici(nevím, jak jinak to nazvat) mezi malými a velkými psy. Ne že bych byla příznivcem majitelů typu: "ach, ten je tak malý, přece si nemůže hrát s ostatními", ale přece jenom velcí psi-obzvlášť štěňata neznají svou sílu a v zápalu hry mohou lézt těm menším na nervy.

Řeknu to tak-je to výborný nápad, četla jsem už o tomto způsobu, ale já bych tam svého psa nedala-jediný důvod je cena. Kvůli financím nechodím ani na normální cvičák, kam bych ráda chodila, protože se tam člověk seznámí se super lidma.

A tím, jak se tady celá tasituace zhoršuje, tak aby to nakonec nebylo fiasko právě kvůlu financím.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]