Nejste přihlášen/a.
Zdravím!Dnes jsem s mamkou,hledala výkup pejsků do chovných stanic a vyjela mi jedna webová stránka.Nestačila jsem se divit!A vlastně proč?
1)To není výkup psů jaký jsem čekala ..
2)Je to hrozné!a vůbec nevím zda-li mají na to povolení.
Takže jelikož jsem milovnice psů a celkově "taková mini ochránkyně zvířat"chci to nějak nahlásit,ale JAK?
Stránka je tato
A je tedy neharázně hrozná!Kdo to vůbec dělá? Nezlobte se,ale je to H.R.O.Z.N.É!
Jak protestovat?! A kde to PŘEDEVŠÍM nahlásit?
Děkuji předem.
Vaše ochránkyně Lottka
Milá ochránkyně Lottko, není třeba nic hlásit. Ještě jednou se překonej a běž na ty stránky a vlevo na hlavní stránce klikni na MANIFEST. A uvidíš, že ta kaše není tak horká, jak na první pohled vypadá.
Lottko, nepodléhej panice, a tento web si prohlédni důkladněji a o naše chlupaté kamarády se neboj!
Ještěže tak!Když jsem viděla rasu mého pejska na jídelníčku,eh myslela jsem že jim opravdu napíši!
Lottko, ono je to všechno trošku složitější, jako lidé jsme všežravci, takže jíme i maso. A v podstatě je nám jedno, z jakého zvířete maso pochází. A pokud nám to jedno není, jde o záležitost psychickou.
Věř mi, že jsem jedl psa, ale neznal jsem ho a nikdy jsem si ho nepohladil, nikdy jsem ho neviděl živého. Vepřové mám rád, ale ze sousedovic Pašíka bych ani neochutnal. Měl jsem králíky, a jednoho - toho nejmenšího - jsem pojmenoval. Tohoto Ferdu jsem pak věnoval kamarádce pro děti na hraní. Protože pokud zvíře pohladíme a pojmenujem, už to není pouhé maso, ale už je to kamarád...
sice máte svým způsobem pravdu ale já si zastávám názor že člověk má všeho dostatek a nepotřebuje jíst psi...až bude hladomor a člověk nebud emít co do huby tak bude situace jiná ale absolutně nechápu proč bych měla jíst psi, kočky, klokany a bůhví co ještě když mám prase, kuře, atd atd...tvrdím že člověk je jen rozmlsanej...
ja se zeptam jinak, proc jste hledaly vykup psu? Chcete prodat stenata? V tom pripade doporucuju zjistit si co se s takovymi stenaty pak deje. To je totiz duvod se znepokojovat, ne tahle stranka na kterou jste narazily.
Neverte vsemu co nekdo napise na internet. Stenata, ktera jsou perspektivni (ted mluvim vyhradne o stenatech s PP), se teakhle nevykupuji. Pokud chce chovatel poridit stene, davno dopredu ma vytipovany psy i feny po kterych by stene chtel, vybira podle planovanych vrhu a pak vybira z narozenych stenat to, ktere se mu bude zdat jako nejlepsi. Zadny hromadny vykup do chovatelskych stanic neexistuje.
Prekupnici se snazi kupovat i psy s PP, ale maji to o vetsinou hodne tezsi, chovatele se snazi dobre vybirat komu prodavaji. Vetsinou se vykupuji bez PP psi a konci chudaci v mnozirnach nebo v petshopech v akvariu. To jen tak v kratkosti, abyste vedely jak to zhruba chodi. Jde tu o penize, vubec o nic jineho, zivot stenat nikoho nezajima.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.